The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Η Τετάρτη θα είναι η τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Η Πόρτο έχει ήδη εγγυηθεί ήδη την πρόκριση στα πλέι-οφ και δεν θα ξεκουραστεί ιδιαίτερα στην επίσκεψη στον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες, από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν να κερδίσουν λιγότερους βαθμούς από τη Μαρσέιγ. Αλλά θα καταφέρουν να κερδίσουν;

Ο Ολυμπιακός γίνεται και πάλι η νούμερο ένα δύναμη στην Ελλάδα

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια υπέροχη αρχή στο Super League. Μόνο μία φορά ο σύλλογος έχασε βαθμούς, έχοντας παίξει ισοπαλία, όλοι οι άλλοι 8 αγώνες έφεραν νίκες. Λίγο πολύ καλή εμφάνιση έχουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο Champions League. Νίκησαν στα προκριματικά την Κυπριακή Ομόνοια (2-0 εντός έδρας, 0-0 εκτός έδρας), στη φάση των ομίλων ξεκίνησαν με νίκη επί της Μαρσέιγ. Τότε, ήδη στο 90ο λεπτό, ο Κόκα σκόραρε το μοναδικό γκολ από τη πάσα του Valbuena. Αλλά μετά πουθενά δεν κατάφεραν να κερδίσουν βαθμούς: 0-2 στην Πορτογαλία, δύο λευκές ισοπαλίες με τη Σίτι και, το πιο σημαντικό, 1:2 στη Γαλλία πριν από μια εβδομάδα. Μέχρι στιγμής, χάρη στο γκολ του Camara στο Velodrome, ήταν δυνατόν να προσπεράσουν τον Ολυμπιακό. Αλλά τώρα πρέπει να βγάλουν ωραίο αποτέλεσμα, όχι χειρότερο από αυτό των παικτών του Villash-Boash…

Η Πόρτο δεν αγωνίζεται για τίποτα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Οι «δράκοι» ανησυχούν πιο πολύ για την κατάσταση στην Πριμέρα. Η Σπόρτινγκ είναι απροσδόκητα καλή τώρα, το κλαμπ της Λισαβόνας έχει κερδίσει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή. Είναι 4 βαθμοούς παραπάνω από τους παίκτες του Sergio Conceição. Αλλά οι «δράκοι» θα παίξουν ξανά στα πλέι-οφ του Champions League. Στη φάση των ομίλων έχασε μόνο μία φορά, από τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας, άνοιξαν σκορ στο Etihad. Μετά από αυτό η Πόρτο κατάφεραν να βγάλουν το μέγιστο αποτέλεσμα από τις συναντήσεις με ονομαστικούς αουτσάιντερ, πρώτα νίκησαν ήρεμα τον Ολυμπιακό εντός έδρας με σκορ 2-0 και έπειτα σημείωσαν 5 αναπάντητα γκολ μέσα σε 180 λεπτά στο τέρμα της Μαρσέιγ. Όλες οι ερωτήσεις για την τελική θέση καταργήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν εντός έδρας οι «tripeyros» έφεραν τη συνάντηση με τον Άγγλο grandee σε ισοπαλία. Τώρα ο σύλλογος σίγουρα δεν θα μετακινηθεί πουθενά από τη 2η θέση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, σε αυτόν τον αγώνα, όλα πάνε, σχεδόν χωρίς εξαίρεση, υπέρ της ομάδας που παίζει εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει 6 φορές με ισοπαλία 2:2 στο Dragau το 1998.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θεωρούνται «εντός έδρας παιχνιδιού», επιπλέον, η Πόρτο απλά δεν χρειάζεται αυτόν τον αγώνα, οπότε είναι απίθανο οι «δράκοι» να αντισταθούν. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων (με απόδοση 1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *