The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

006_gr

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Ένας από τους αγώνες του 6ου γύρου της ομαδικής φάσης του Europa League θα είναι μια μονομαχία στην οποία η ελληνική ομάδα Ολυμπιακός στον τομέα τους θα πάρει το Μίλαν. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν έχουν βγάλει ξεκάθαρο φαβορί, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Ταυτόχρονα, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Μίλαν τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες στο προσωπικό, καθώς και η ίδια η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία των “διαβόλων” στους τελευταίους γύρους.

Μια ήττα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη σεζόν, στο ελληνικό πρωτάθλημα η ομάδα του Πειραιά είναι μόνο τρίτη με 8 βαθμοί διαφορά πίσω από τον ΠΑΟΚ. Στο Γιουρόπα Λιγκ η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, οι “ερυθρόλευκοι” μετά από πέντε γύρους βρίσκονται στην τρίτη θέση της κατάταξης, με τρεις βαθμούς διαφορά από τη Μίλαν. Στον πρώτο αγώνα ο Oli έχασε από τη Μίλαν με σκορ 1:3, αντίστοιχα, η εντός έδρας νίκη 2:0 θα οδηγήσει τους Έλληνες στα πλέι-οφ του δεύτερου πιο σημαντικού Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Δεν έχει την καλύτερη φόρμα

Η Μίλαν φαινόταν αδύναμη στον αγώνα με τη Τορίνο στον τελευταίο γύρο, το σκορ της συνάντησης ήταν 0:0. Επιπλέον, στη σύνθεση των “κόκκινο-μαύρων” υπάρχουν αρκετοί τραυματισμένοι, οι οποίοι μπορούν να ονομαστούν οι παίκτες της βάσης. Και το πιο σημαντικό: η Μίλαν δεν έχει ανάγκη τη νίκη επί Ελλήνων την Πέμπτη, η ομάδα του Γκατούσου θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την ισοπαλία, η οποία θα οδηγήσει τη Μίλαν στο επόμενο στάδιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, στο Γιουρόπα Λιγκ οι Έλληνες δεν έχασαν ποτέ στην έδρα τους. Η Μίλαν στα πρόσφατα παιχνίδια δεν έδειξε το καλύτερο επίπεδο ποδοσφαίρου, αν και δεν πέτυχε τα χειρότερα αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *