The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Венеция-30.11

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Καραϊσκάκη

Σε έναν από τους δεύτερους αγώνες των 32 του Europa League θα παίξουν μεταξύ τους Ολυμπιακός – Αταλάντα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Ο Ολυμπιακός βαριέται να παίζει στην εγχώρια αρένα

Στην Ελλάδα πλέον κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, ο σύλλογος οδηγεί στο πρωτάθλημα με προβάδισμα 11 βαθμών. Η ομάδα κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στον Βόλο με σκορ 1:0. Το αξιόπιστο αμυντικό παιχνίδι είναι εντυπωσιακό, με μόλις 11 γκολ σε 23 συναντήσεις. Σε τέτοια σενάρια δεν είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό να παίξει σε δύο μέτωπα, αφού υπάρχει περιθώριο ασφάλειας στην εγχώρια αρένα. Δύο παίκτες δεν θα βοηθήσουν τον ελληνικό γίγαντα λόγω τραυματισμών.

Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν σημαντική πτώση

Η Αταλάντα δεν μπορεί να δείξει το ποδόσφαιρό της με κανέναν τρόπο, η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη σε επτά συναντήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν ήδη χάσει τη θέση τους στην πρώτη τετράδα της Serie A, τώρα ο σύλλογος είναι πέμπτος, 3 βαθμούς πίσω από το επιθυμητού τοπ-4, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γκασπερίνι έχασαν εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα με σκορ 0-1. Η επιθετική δύναμη του συλλόγου έπαθε μεγάλη ζημιά, ο Ζαπάτα τραυματίστηκε, αμφισβητείται η είσοδος του Ίλιτσιτς και του Μουριέλ στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο παιχνίδι

Στο πρώτο παιχνίδι η Αταλάντα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί εντός έδρας, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να σκοράρει νωρίς ήδη στο 16ο λεπτό. Η τύχη της συνάντησης προσδιορίστηκε μεταξύ του 61ου και του 63ου λεπτού, διάστημα κατά το οποίο ο Τζιμσίτι σημείωσε διπλό και άρπαξε τη νίκη της Αταλάντα με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Μετά την πρώτη συνάντηση και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες να περάσουν στον επόμενο γύρο. Η Αταλάντα, αν και θεωρείται το φαβορί, δείχνει πλέον πολύ ευάλωτη. Περιμένουμε έναν έντονο αγώνα, όπου σίγουρα θα σημειωθούν γκολ. Προτείνουμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή τερμάτων με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *