The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Чехия

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φέρεντς Πούσκας

Στις 27 Ιουνίου η Ολλανδία και η Τσεχία θα παίξουν τον αγώνα τους εντός των 16 του Euro 2020, διαβάστε την πρόβλεψη στις σελίδες της ιστοσελίδας μας.

Οι Ολλανδοί δεν είναι τόσο τέλειοι

Όσον αφορά τους αριθμούς, η Ολλανδία μοιάζει με ένα από τα φαβορί στο τουρνουά, με το 100% των βαθμών στο στάδιο των ομίλων και μια ισχυρή σύνθεση. Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλα τέλεια, υπάρχουν τρύπες στην άμυνα, απλώς οι αντίπαλοι δεν είχαν αρκετό επίπεδο για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις αδυναμίες. Στο πρώτο ματς του τουρνουά, οι Ολλανδοί με δυσκολία νίκησαν την Ουκρανία 3:2, στη συνέχεια νίκησαν την Αυστρία 2:0, διασφαλίζοντας τη νίκη τους στο κουαρτέτο. Ο τρίτος αγώνας εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας δεν αποφάσιζε τίποτα, αλλά ακόμα και τότε οι Ολλανδοί κέρδισαν με σκορ 3:0. Με τον Kuman η ομάδα όντως θα μπορούσαν να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά ο Frank De Boer δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να νικήσει τακτικά ισχυρούς αντιπάλους. Μέχρι στιγμής, η ομάδα κερδίζει περισσότερο με τις ατομικές ικανότητες. Ο Luc De Jong θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού.

Οι Τσέχοι φαίνονται καλοί

Ακόμη και η πρόκριση από τον όμιλο για τους Τσέχους είναι μια σημαντική επιτυχία, επειδή το κουαρτέτο ήταν πολύ σοβαρό. Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη επί της Σκωτίας στην έδρα 2:0 του αντιπάλου, το διπλό είναι στο λογαριασμό του Shik. Στη συνέχεια άντεξαν ενάντια στους Κροάτες 1:1, σημείωσε επίσης ο προαναφερθείς Shik. Φαινόταν καλοί απέναντι στους Άγγλους στο Wembley, αλλά έχασαν 0:1. Η ομάδα ήταν τρίτη στο γκρουπ, αλλά με 4 βαθμούς, έφτασε στα πλέι-οφ χωρίς προβλήματα. Οι Τσέχοι έδειξαν καλή οργάνωση του παιχνιδιού και θα αποτελέσουν πρόβλημα για πολλούς. Ο Boril θα χάσει αυτόν τον αγώνα λόγω των κίτρινων καρτών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν σημαντική ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, έπαιξαν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία. Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στα προκριματικά για το Euro 2021, τότε οι Τσέχοι κέρδισαν και τους δύο αγώνες, παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο, οι Ολλανδοί ήταν μόνο τέταρτοι χωρίς να μπουν στο τελικό μέρος του τουρνουά.

Πρόβλεψη

Ας σημειώσουμε αμέσως ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, κανείς δεν θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Ολλανδοί θεωρούνται φαβορί, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σίγουρα θα είναι δύσκολο για τους παίκτες του Frank De Boer. Θεωρούμε το βέλτιστο στοίχημα εδώ στην ανταλλαγή των γκολ με απόδοση 1,87.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *