The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Τουρκία: προγνωστικά για στοίχημα

Нидерланды-Турция-07.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022– Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Ο αγώνας του έκτου προκριματικού γύρου για το Μουντιάλ 2022 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ολλανδίας και της Τουρκίας έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Τρίτη.

Ολλανδία

Η Ολλανδία είναι δεύτερη στον Όμιλο Ζ με 10 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 16:5. Νωρίτερα οι «πορτοκαλί» χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία νίκησαν τους αουτσάιντερ Λετονία (2:0), Γιβραλτάρ (7:0) και Μαυροβούνιο (4:0). Αλλά με την Τουρκία (2:4) και τη Νορβηγία (1:1) δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους μέγιστους βαθμούς.

Τουρκία

Η Τουρκία έχει τώρα 11 βαθμούς, συμπληρωμένους από τη διαφορά τερμάτων 15:7. Με τέτοιους δείκτες οι «Γενίτσαροι» είναι οι πρώτοι στον όμιλό τους. Νίκησαν την Ολλανδία (4:2), τη Νορβηγία (3:0) και το Γιβραλτάρ (3:0) με εντυπωσιακό στυλ, ενώ επίσης σημείωσαν ισοπαλία 3:3 με τη Λετονία και 2:2 με το Μαυροβούνιο.

Πρόβλεψη

Οι αγώνες με τη συμμετοχή αυτών των ομάδων είναι πάντα πλούσιοι σε διάφορες εκδηλώσεις και αποτελεσματικά σουτ. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε κάτι παρόμοιο και στο συγκεκριμένο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *