The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Πολωνία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Польша-04.09b

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Άμστερνταμ Αρένα

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία – Πολωνία, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ.

Οι Ολλανδοί έμειναν χωρίς προπονητή

Η εθνική των Κάτω Χωρών έχει καιρό να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με υψηλά αποτελέσματα, καθώς απέτυχε συνεχώς σε αρκετά προκριματικά για μεγάλα τουρνουά. Οι Ολλανδοί προκρίθηκαν για το Euro-2020 χωρίς προβλήματα, αν και έχασαν την πρώτη θέση στον όμιλο από την εθνική Γερμανίας. Υπενθυμίζουμε ότι από την ομάδα έφυγε πρόσφατα ο επικεφαλής προπονητής Ronald Koeman, ο οποίος ηγήθηκε της Μπάρτσα. Προς το παρόν η εθνική ομάδα διευθύνεται από τον Dwight Lodevezhes. Ας υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών οι Ολλανδοί κέρδισαν το πολύ δυνατό γκρουπ τους, περνώντας μπροστά από τη Γαλλία και τη Γερμανία. Μόνο στον τελικό του τουρνουά η ομάδα έχασε από την Πορτογαλία – 1:0.

Πολύ αδιάλλακτοι οι Πολωνοί

Η εθνική Πολωνίας παρέμεινε τυχαία στην ελίτ κατηγορία, καθώς αποκλείστηκε την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας τελευταία στον όμιλο με την Πορτογαλία και την Ιταλία. Η ομάδα παρέμεινε μεταξύ των ισχυρότερων χάρη στην αλλαγή στη μορφή του τουρνουά. Η Πολωνία κέρδισε τα προκριματικά για το Euro 2020 χωρίς εμφανείς δυσκολίες, δεν υπήρχαν αντίπαλοι πρώτης κατηγορίας στον όμιλο, αλλά μερικές μεσαίες ομάδες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα. Στα προκριματικά οι Πολωνοί ήταν μπροστά από την Αυστρία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Σλοβενία, το Ισραήλ και τη Λετονία. Η ομάδα έχει πολλούς ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας, έναν από τους καλύτερους φόρβαρντ στον κόσμο, τον Robert Lewandowski, στο τέρμα είναι ο Szczęsny, επίσης επισημαίνουμε τους μεσαίους Zielinski και Szymanski.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν πολλές φορές, αλλά δεν έχει νόημα να αναλύονται τα στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων, αφού ο τελευταίος επίσημος αγώνας τους πραγματοποιήθηκε το 1993. Το 2016 πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος φιλικός αγώνας αυτών των ομάδων, τότε οι Ολλανδοί κέρδισαν με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Πριν από αυτή τη συνάντηση οι Ολλανδοί ήταν ήδη φαβορί και τώρα ο συντελεστής επιτυχίας τους έπεσε απότομα. Η Πολωνία έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά οι Ολλανδοί φαίνονται πιο δυνατοί. Εάν κάποιος πρόλαβε να στοιχηματίσει στην επιτυχία της Ολλανδίας με καλή απόδοση νωρίτερα, είναι πολύ καλό, αλλά με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη των Ολλανδών με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *