The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Польша-11.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Feyenoord Stadium

Το Πρωτάθλημα Εθνών συνεχίζει να γεμίζει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σε καθημερινή βάση. Η πρώτη του Σαββατοκύριακου υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα πλούσια από αυτή την άποψη. Όμως η μονομαχία μεταξύ Ολλανδίας και Πολωνίας ξεχωρίζει ιδιαίτερα το Σάββατο. Θα βοηθήσει ο Λεβαντόφσκι τους συμπαίκτες του να εξασφαλίσουν βαθμούς στο Ρότερνταμ; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν γράψει αποκλειστική πρόβλεψη για έναν σημαντικό αγώνα στις 11 Ιουνίου 2022.

Η Ολλανδία έχει δείξει καλή φόρμα στα τελευταία ματς

Οι «πορτοκαλί» απέτυχαν στο Euro – αποχώρησαν από τον όμιλο, και με 100% αποτέλεσμα, αλλά πήραν 0-2 με την Τσεχία ήδη στο 1/8. Ως αποτέλεσμα, η σύντομη δουλειά του Frank de Boer τελείωσε ουσιαστικά εκεί, ειδικά επειδή χάθηκαν πολλοί βαθμοί στην επιλογή κάτω από αυτόν. Ο Βαν Χάαλ λοιπόν ήρθε με τις λειτουργίες ενός είδους «πυροσβέστη»… Και το έκανε, έχοντας καταφέρει να πετύχει αρκετούς πόντους στα υπόλοιπα ματς για να προηγηθεί των Νορβηγών και των Τούρκων στη διαμάχη για την ηγεσία στον όμιλο. Αλλά ακόμη και στο πλαίσιο αυτής της προόδου, αποδείχθηκε έκπληξη στην έναρξη της Κοινωνίας των Εθνών. Οι Ολλανδοί απλώς κατέστρεψαν τους γείτονές τους, το Βέλγιο, στο δρόμο, σκοράροντας 4 γκολ (τα μισά για λογαριασμό του Ντεπάι), και μόνο στο τέλος τους επέτρεψαν να μουλιάσουν το σκορ. Στις 8 Ιουνίου έγινε μονομαχία με την Ουαλία. Φαινόταν ότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την ισοφάριση, ισοφαρίζοντας στο 92ο λεπτό. Όμως το τελευταίο γκολ πέτυχε ο Βέγκχορστ, φέρνοντας τη νίκη των φιλοξενούμενων με 2-1.

Η Πολωνία προσπαθεί να χτίσει ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο «Κάντρα» πέρσι έβαλε στοίχημα στον Πάουλο Σόουζα. Ο Πορτογάλος με τους παίκτες του απέτυχε στο Euro, χωρίς να φύγει από τον όμιλο, αλλά στην πρόκριση πήρε την αναμενόμενη 2η θέση του ομίλου, υπό την Αγγλία… Και κατέφυγε στη Βραζιλία. Ο διάδοχός του, Μίχνεβιτς, έπρεπε να ξεκινήσει από τα πλέι οφ, αλλά τελικά αυτή η δοκιμασία στένεψε λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας στην 1η αγωνιστική – έδρα, με μια κουρασμένη Σουηδία. Στο Πρωτάθλημα Εθνών, οι Πολωνοί είχαν επίσης την τύχη να ξεκινήσουν με έναν αντίπαλο χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα. Η Ουαλία σκέφτηκε τον τελικό των αγώνων για να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε, έχοντας ανοίξει το σκορ, χάρισε τη νίκη στο Βρότσλαβ στους γηπεδούχους. Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, στις 8, έγινε ένα ταξίδι στο Βέλγιο. Και, έχοντας ανοίξει λογαριασμό, οι Πολωνοί έχασαν με σκορ 1-6.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ολλανδία είναι αήττητη σε 9 σερί παιχνίδια και έχει κερδίσει και τα 5 τελευταία ματς. Στο τελευταίο Πρωτάθλημα Εθνών ήταν 1-0 εντός και 2-1 εκτός έδρας υπέρ των «πορτοκαλί».

Πρόβλεψη

Ίσως η Πολωνία να παίξει καλύτερα από ό,τι με το Βέλγιο. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει πιθανότητες ακόμη και για ισοπαλία, οπότε ποντάρουμε στους Ολλανδούς με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *