The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Украина-13.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Η εθνική Ουκρανίας πηγαίνει στο τρίτο συνεχόμενο Euro. Αυτή τη φορά, το πιο δύσκολο θα είναι, τουλάχιστον στα χαρτιά, ο πρώτος αντίπαλος εθνική Ολλανδίας. Πρέπει επίσης να παίξει ενάντια στους «πορτοκαλί» στη φωλιά τους, στο Johan Cruyff Arena στο Άμστερνταμ. Υπάρχουν πιθανότητες θετικού αποτελέσματος;

Η Ολλανδία επέστρεψε επιτέλους στα τουρνουά

Τα «πορτοκαλί» μετά τους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014 υπέστη παρατεταμένη πτώση. Η εθνική ομάδα, η οποία θεωρούταν μεγάλη και τρανή, έχασε 2 «φόρουμ» στη σειρά, πρώτα κατάφερε να αποκλειστεί απ’ το Euro και μετά έμεινε χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Μόνο υπό τον Kuman ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί η αναζωογόνηση του ρόστερ και να προκριθούν στον τελικό γύρο. Αλλά ο Ρόναλντ δεν θα είναι στο Euro, δεν μπόρεσε πλέον να αρνηθεί στην Μπαρτσελόνα, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα υπήρχε άλλη ευκαιρία να επιστρέψει στην Καταλονία. Η εθνική ομάδα ανατέθηκε στον Frank de Boer, αλλά υπάρχουν αρκετά ερωτήματα για τη δουλειά του. Συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να παίξει ένα σχήμα με 3 αμυντικούς πριν από το Euro. Αποτέλεσμα το 2-2 με τη Σκωτία, μετά από αυτό υπήρξε συντριπτικά νίκη επί της Γεωργίας; Επιπλέον, εκτός από τον van Dyck, ο Sillessen και ο van de Beck χάθηκαν επίσης.

Η Ουκρανία δείχνει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο υπό τον Σεβτσένκο

Εθνική Ουκρανίας μετά την αποτυχία του τελευταίου Euro πήρε ένα επικίνδυνο βήμα. Η εθνική ομάδα ανατέθηκε στο τοπικό θρύλο, τον Αντρέι Σεβτσένκο… Και ως αποτέλεσμα πολύ χαμηλή θέση στον προκριματικό   όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αλλά το στυλ άλλαζε σταδιακά και ο πρώην ιδιοκτήτης της «χρυσής μπάλας» συνέχισε να είναι αξιόπιστος. Αυτό απέδωσε ήδη στο ντεμπούτο στο League of Nations, όπου αποδείχθηκε ότι κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλο εναντίον της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Μετά υπήρχαν θριαμβευτικά προκριματικά, όταν η εθνική Ουκρανίας πέρασε όχι μόνο τη Σερβία, αλλά και την ίδια την Πορτογαλία. Μόνο στους τελευταίους αγώνες δεν λειτούργησαν όλα, ειδικά μετά το 1-1 με τη Γαλλία. Αλλά η ομάδα πηγαίνει στο Euro, ανεβάζοντας το πνεύμα τόσο των ίδιων όσο και των οπαδών, στο πλαίσιο των 2 «ξηρών» νικών, επί της Βόρειας Ιρλανδίας και της Κύπρου, σημειώνοντας συντριπτική νίκη 4-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους το 2008 και το 2010 σε φιλικά. Στο πρώτο ματς οι «πορτοκαλί» κέρδισαν με αυτοπεποίθηση, 3-0, αλλά μετά η Ουκρανία κατάφερε να σταματήσει τους Ολλανδούς σημειώνοντας το αξιοπρεπές 1-1.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα – με αυτούς τους Ολλανδούς οι πιθανότητες της Ουκρανίας φαίνονται σαφώς υψηλότερες από το 0. Έτσι θα επιλέξουμε ουδέτερο «σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση  1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *