The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Νορβηγία: προγνωστικά για στοίχημα

201011 Erling Braut Haaland and Martin odegaard of Norway ahead of the UEFA Nations League football match between Norway and Romania on October 11, 2020 in Oslo. Photo: Vegard Wivestad Grott / BILDBYRAN / kod VG / VG0054 bbeng fotboll football fotball soccer uefa nations league landskamp norge norway romania rum‰nien *** 201011 Erling Braut Haaland and Martin odegaard of Norway ahead of the UEFA Nations League football match between Norway and Romania on October 11, 2020 in Oslo Photo Vegard Wivestad Grott BILDBYRAN kod VG VG0054 bbeng fotboll football fotball soccer uefa nations league landskamp norge norway romania roman‰nien, PUBLICATIONxNOTxINxSWExNORxAUT Copyright: VEGARDxWIVESTADxGRoTT BB201011VG012

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Z – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Feyenoord Stadium

Στον όμιλο Ζ της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, η ίντριγκα παραμένει μέχρι τον τελευταίο γύρο, με τρεις ομάδες να κοντράρονται για την πρώτη θέση. Ένας από τους βασικούς θα είναι ο αγώνας μεταξύ Ολλανδίας – Νορβηγίας, η πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Ολλανδοί δημιούργησαν προβλήματα από μόνοι τους

Η εθνική ομάδα της Ολλανδίας μπορούσε ήδη να εγγυηθεί την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά κατάφερε να μην κερδίσει το Μαυροβούνιο στην τελευταία μάχη, κερδίζοντας 2:0 εκτός έδρας, έπαιξε τελικά 2:2. Οι Ολλανδοί εξακολουθούν να είναι πρώτοι στον όμιλό τους, αλλά δύο διώκτες είναι δύο βαθμούς πίσω ταυτόχρονα. Οι απλοί υπολογισμοί δείχνουν ότι η ισοπαλία θα βολέψει τους παίκτες του Φαν Χάαλ, γιατί ακόμα κι αν τους προλάβει η Τουρκία, η διαφορά τερμάτων μεταξύ του Ντεπάι και της παρέας του είναι πολύ καλύτερη. Είναι επικίνδυνο να παίζουν σε αναμονή, αν και ο αντίπαλος είναι σοβαρός, αλλά σίγουρα πρέπει να τον νικήσεις.

Η αποφασιστική μάχη για τους Βίκινγκς

Οι Νορβηγοί έχασαν επίσης σημαντικούς βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν την αδύναμη Λετονία εντός έδρας, σημειώνοντας 0:0. Τώρα οι Βίκινγκς είναι μόλις τρίτοι στον όμιλο, πίσω από την Τουρκία σε διαφορά τερμάτων, και δύο βαθμούς πριν από τους πρώτους Ολλανδούς. Η νίκη σε αυτή τη συνάντηση θα επιτρέψει στην ομάδα να κερδίσει μια θέση όχι χαμηλότερη από τη δεύτερη, μια άλλη έκβαση, με μεγάλη πιθανότητα, θα αφήσει τους Νορβηγούς χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο της τρέχουσας επιλογής, οι αντίπαλοι σημείωσαν ισοπαλία 1:1, οι Ολλανδοί είχαν πλεονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσαν να ασκήσουν πίεση στον αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Αν αναλύσουμε τη διάταξη πριν τον αγώνα, οι Ολλανδοί θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία για την πρώτη θέση, αλλά οι Νορβηγοί χρειάζονται μόνο νίκη, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουν εγγυημένη την πρώτη θέση. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους γηπεδούχους ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αν και οι Βίκινγκς δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των Ολλανδών με χάντικαπ -1 γκολ με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *