The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Μαυροβούνιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Черногория-04.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φίλιπς

Στο πλαίσιο της πρόκρισης για το Μουντιάλ 2022, μας περιμένουν πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία – Μαυροβούνιο. Είναι όλα τόσο απελπιστικά για τους φιλοξενούμενους;

Από τους Ολλανδούς περιμένουν να κερδίσουν

Έτσι συνέβη ιστορικά ότι πάντα αναμένονται υψηλά αποτελέσματα από τους Ολλανδούς. Για το λόγο αυτό έγινε αλλαγή στη προπονητική γέφυρα, ο Frank De Boer, με τον οποίον η ομάδα φαινόταν χλωμή, αντικαταστάθηκε από τον έμπειρο Louis Van Gaal. Ο τεχνικός δεν κατάφερε να επιστρέψει με θρίαμβο, έπαιξε εκτός έδρας 1:1 με τους Νορβηγούς, αν και οι Ολλανδοί είχαν σημαντικό πλεονέκτημα. Τώρα οι Ολλανδοί έχουν 7 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις, κάτι που τους επιτρέπει να μοιραστούν τη δεύτερη θέση στον όμιλο, η διαφορά από την πρώτη θέση είναι μόνο ένας βαθμός.

Δύσκολοι Μαυροβούνιοι

Η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι υποψήφια για την πρόκριση από τον όμιλο, αν και η ομάδα κέρδισε κόντρα στους αουτσάιντερ το Γιβραλτάρ και τη Λετονία. Η ομάδα έχασε εντός έδρας από τους Νορβηγούς 0:1, δείχνοντας αξιοπρεπές παιχνίδι. Στον τελευταίο αγώνα εναντίον της εθνικής Τουρκίας εκτός έδρας, η ομάδα κατάφερε να κάνει επιστροφή και να κερδίσει πίσω από το σκορ 0:2, έχοντας παίξει 2:2 στο τέλος, κατάφερε να ισοφαρίσει μόνο σε 90 + 7 λεπτά. Το Μαυροβούνιο δεν δίνει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλο, ενώ η εθνική ομάδα εξακολουθεί να μοιράζεται τη δεύτερη θέση στον όμιλο με τη Νορβηγία και την Ολλανδία.

Πρόβλεψη

Προηγουμένως, οι ομάδες δεν έπαιξαν ποτέ μεταξύ τους, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Μαυροβούνιο δεν είναι πολύ καιρό ξεχωριστό κράτος. Οι φορείς στοιχημάτων δεν βλέπουν ίντριγκα σε αυτή τη συνάντηση, δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στους Ολλανδούς. Η σύνθεση των γηπεδούχων φαίνεται πραγματικά πολύ ισχυρότερη, αλλά αυτό δεν τους εγγυάται την επιτυχία. Ας συμφωνήσουμε με τις αποδόσεις αυτή τη φορά και να ποντάρουμε στη νίκη της Ολλανδίας με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,55).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *