The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Λευκορωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Netherlands-Belarus-21.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Ντε Κάιπ, Ρότερνταμ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Ρότερνταμ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων των προκριματικών του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν εθνικές των Κάτω Χωρών και της Λευκορωσίας. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια εντελώς άνιση μάχη, ωστόσο πολύ ενδιαφέρουσα. Οπότε σας παρουσιάζουμε τη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ολλανδία – Λευκορωσία.

Σχεδόν ανακτήθηκαν

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ολλανδίας φαίνεται πολύ σίγουρη, διότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσθέσει αισθητά. Ναι, οι Ολλανδοί δεν έφτασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά στη Λίγκα των Εθνών η ομάδα εξέπληξε ειλικρινά. Έτσι, η ενδεκάδα του Ronald Cumana κατάφερε να κερδίσει στον όμιλο στην κατηγορία Α, νικώντας τις ομάδες της Γερμανίας και της Γαλλίας. Εντός έδρας και οι δύο αντίπαλοι ήταν φρέσκοι – 3:0 με τη Γερμανία και 2:0 με τη Γαλλία. Και γενικώς εντός έδρα οι “πορτοκαλί” χάνουν λίγο και σκοράρουν 2-3 γκολ σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είναι καλοί, αλλά μόνο στο επίπεδό τους

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας κατόρθωσε να κερδίσει στον όμιλό της στη Λίγκα των Εθνών, αλλά ήταν η Κατηγορία Δ. Έτσι, οι «βίσωνες» είχαν αδύναμους αντιπάλους, επομένως 14 βαθμοί στους 6 γύρους είναι αρκετά κατανοητό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 6 αγώνες οι Λευκορώσοι σημείωσαν 10 γκολ και δεν έχασαν ποτέ. Αλλά ποιος έπρεπε να τους σκοράρει; Λουξεμβούργο ή Μολδαβία; Επιπλέον, εκτός έδρας η ενδεκάδα του Ίγκορ Κριουσένκο φαινόταν λιγότερο σίγουρη, παίζοντας μόνο στην άμυνα…

Πρόβλεψη

Η εθνική Ολλανδίας ξεπερνά από κάθε άποψη την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε ίσο παιχνίδι. Πιθανότατα, οι Ολλανδοί από τα πρώτα λεπτά θα αρχίσουν να κυριαρχούν, έτσι η νίκη τους είναι αποφασισμένο θέμα. Και το πρώτο γκολ προφανώς θα “έρθει” στην αρχή του αγώνα, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το διάλειμμα οι φιλοξενούμενοι θα οδηγήσουν στο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Ολλανδίας στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *