The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Ισπανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Испания-11.11b

Φιλικά

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Την Τετάρτη οι εθνικές ομάδες των ευρωπαϊκών χωρών θα είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν τα πρώτα παιχνίδια του νέου «παραθύρου». Μέχρι στιγμής, μόνο φιλικά, αλλά μερικά ζευγάρια της ημέρας θα είναι υψηλότερης τάξης. Ίσως ο κεντρικός αγώνας της ημέρας να παιχτεί στο Άμστερνταμ.

Οι Κάτω Χώρες δεν λάμπουν χωρίς τον Κούμαν

Τα «πορτοκαλί» υπό τον Ρόναλντ έχουν βιώσει την ποδοσφαιρική τους αναγέννηση. Κατάφερε να ανανεώσει το ρόστερ και άρχισε να δίνει καλά αποτελέσματα με εντυπωσιακό παιχνίδι. Οι Ολλανδοί έφτασαν στον τελικό της τελευταίας κλήρωσης του League of Nations και, το πιο σημαντικό, επέστρεψαν τελικά στα κορυφαία τουρνουά, κερδίζοντας «εισιτήριο» για Euro. Αναμενόταν ότι εκεί η ομάδα θα κάνει θόρυβο, και στη συνέχεια ο προπονητής “στην ασπίδα” θα πάει στη Βαρκελώνη. Αλλά το τουρνουά αναβλήθηκε, και οι «μπλαουγκράνα», έχοντας αποτύχει εντελώς, εξαγόρασαν του συμβόλαιο του τεχνικού τον Αύγουστο. Μέχρι στιγμής αυτό δεν ωφέλησε στην ουσία καμία πλευρά. Η εθνική ομάδα με το Lodeweges νίκησε την Πολωνία, αλλά έχασε εντός έδρας από την Ιταλία. Στη συνέχεια διορίστηκε ο De Boer, αλλά έχει λίγη επιτυχία. Έκανε το ντεμπούτο του με ήττα σε φιλικό εναντίον του Μεξικού, ακολουθούμενη από 0-0 εναντίον της Βοσνίας, αλλά μετά σημειώθηκε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Ιταλία. Τι θα γίνει τώρα, χωρίς τους Sillessen, De Ligt και, κυρίως, βαν Ντέικ;

Η Ισπανία αντιμετωπίζει τώρα επιδημία τραυμάτων

Η «φούρια ρόχα» έπρεπε από την αρχή να παίζει χωρίς τους Llorente, Carvajal, Fabian Ruiz, Thiago Alcantara και Gerard Moreno. Στο τέλος της περιοδείας σ’ αυτούς εντάχτηκαν ο Ansu Fati μαζί τους στο ιατρείο (φαίνεται δεν θα δούμε το ιδιοφυΐα στο γήπεδο φέτος) και έμπειρος Χεσούς Νάβας. Αλλά μπροστά είναι οι σημαντικότεροι αγώνες, όπου θα αποφασιστεί η τύχη της θέσης στον όμιλο στο League of Nations. Υπήρχε μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη Γερμανία χρησιμοποιώντας τα λάθη του ανταγωνιστή. Φαίνεται όμως ότι ο Luis Enrique και οι παίκτες του υποτίμησαν την πειραματική σύνθεση της Ουκρανίας. Οι παίκτες του Andriy Shevchenko στο Κίεβο αντέδρασαν έντονα, καταφέρνοντας κιόλας να επιχειρήσουν τη δική τους επίθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Tsygankov σημείωσε στην εστία του De Gea ο οποίος απομακρύνθηκε πολύ. Τώρα πρέπει να παίξουν με τη θυμωμένη, με κίνητρα Ελβετία που δεν θέλει να αποκλειστεί. Και μετά να δεχτεί στον αποφασιστικό αγώνα τους Γερμανούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Κάτω Χώρες έχουν 5 νίκες στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους. Αλλά στον πιο σημαντικό τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2010 ο Ινέιστα έφερε τον τίτλο στη «φούρια ρόχα» στην παράταση.

Πρόβλεψη

Το ζευγάρι συνδέεται με το εντυπωσιακό, ζωντανό ποδόσφαιρο. Αλλά οι Ολλανδοί δεν λάμπουν υπό τον De Boer, ενώ για την Ισπανία είναι σημαντικό να εξοικονομήσει δυνάμεις για το League of Nations. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *