The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

018-Netherlands-Germany-24.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρίνα

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, το Άμστερνταμ θα φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες της φάσης του ομίλου προεπιλογών του Euro 2020, όπου θα συγκλίνουν οι ομάδες των Κάτω Χωρών και της Γερμανίας. Αυτό είναι το κύριο σημάδι του παιχνιδιού της ημέρας, οπότε η πρόβλεψη δεν είναι τόσο εύκολη. Αλλά κατορθώσαμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία – Γερμανία στο σύνολό της.

Οι Ολλανδοί είναι ωραίοι

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ολλανδίας φαίνεται απλά τέλεια, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της. Η ενδεκάδα του Ρόναλντ Κουμάν άρχισε να εκπλήσσει το φθινόπωρο κιόλας, όταν κέρδισαν στον όμιλο στη Λίγκα των Εθνών, όπου συμμετείχαν Γάλλοι και τους Γερμανοί. Και τότε και τους δύο αγώνες στην έδρα τους ο “Πορτοκαλί” κέρδισαν – 3:0 στη Γερμανία και 2:0 στη Γαλλία. Και στα πλαίσια του προκριματικού για το Euro 2020 οι Ολλανδοί έδειξαν την κλάση τους, νικώντας την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας στην έδρα τους με σκορ 4:0. Οπότε με την επίθεση και την ολοκλήρωση των ευκαιριών όλα είναι μια χαρά.

Χρειάζεται χρόνος για τν ανάκαμψη

Την ίδια στιγμή η εθνική Γερμανίας περνάει δύσκολες στιγμές, οι οποίες έγιναν σαφείς ακόμα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Τότε η ενδεκάδα  του Γιοάχιμ Λεβ απλώς απέτυχε και στην Λίγκα των Εθνών φαινόταν αδύναμη. Στο Λίγκα των Εθνών οι Γερμανοί αποκλείστηκαν από την κατηγορία Α, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία. Ο προπονητής ξεκίνησε τη νέα σεζόν με νέα ομάδα, αφήνοντας έξω τους παλιούς. Και ξέρε προς το παρόν οι “αετοί” δεν τα πάνε καλά, επειδή ακόμη και σε φιλικό αγώνα δεν κατάφεραν να νικήσουν τη εθνική Σερβίας με σκορ 1:1. Εκτός έδρας οι Γερμανοί πάντα έπαιζαν πιο αδύναμα…

Πρόβλεψη

Η εθνική Ολλανδίας είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ η εθνική Γερμανίας φαίνεται αρκετά αδύναμη. Ωστόσο οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ίσες πιθανότητες, κάτι που είναι πολύ περίεργο. Πιθανότατα, στην έδρα τους οι Ολλανδοί θα συνεχίσουν να προκαλούν συναίσθημα, και ως εκ τούτου είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Αλλά εδώ είναι καλύτερο να πάρετε με αντασφάλιση, επειδή οι Γερμανοί ξέρουν να παίξουν ποδόσφαιρο… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Ολλανδίας ή ισοπαλία με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *