The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Netherlands-France-16.11

Πρωτάθλημα Εθνών

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Feyenoord“, Ρότερνταμ

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Παρασκευής θα είναι ο αγώνας του πέμπτου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, όπου η εθνική Ολλανδίας θα αγωνιστεί με τους Γάλλους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των “βατράχων”, αλλά αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι “πορτοκαλί” τον τελευταίο καιρό έχουν συνέλθει αισθητά, έχουν επιτύχει αρκετά καλά αποτελέσματα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εθνική Γαλλίας στην επικείμενη συνάντηση θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την ισοπαλία.

Η Ολλανδία

Το φθινόπωρο του 2018 οι «πορτοκαλί» έπαιξαν τέσσερις αγώνες: δύο στο Πρωτάθλημα Εθνών και δύο φιλικούς. Στα φιλικά οι Κάτω Χώρες νίκησαν το Περού 2:1, έπαιξαν 1:1 με τους Βέλγους. Στο νέο τουρνουά υπό την αιγίδα της ΟΥΕΦΑ η ομάδα του Κούμαν έχασε από την εθνική Γαλλίας εκτός έδρας 1:2, νίκησε τη Γερμανία στην έδρα της με σκορ 3:0.

Θα συγκρατούν

Η εθνική Γαλλίας την Παρασκευή θα αρκεστεί και με ισοπαλία, ενώ η εθνική ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, όπως κανένας άλλος στον κόσμο, ξέρει να παίξει τέλεια για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και συγκράτηση. Πριν από τον πέμπτο γύρο στο ενεργητικό των “μπλε” υπάρχουν 7 βαθμοί, σημειώθηκαν νίκες επί της Ολλανδίας 2:1 και της Γερμανίας 2:1 και μια ισοπαλία με τους Γερμανούς εκτός έδρας 0:0. Είναι πολύ πιθανό ότι οι Γάλλοι θα παίξουν με την Ολλανδία ακριβώς όπως έπαιξαν με τους Γερμανούς στην έδρα τους, δηλαδή θα δώσουν πρωτοβουλία, θα υπερασπίζονται το 0:0 στον πίνακα αποτελεσμάτων.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας σπάνια προκαλεί συναίσθημα, συχνά η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν παίζει με μέγιστη συγκράτηση, επιτρέποντας ελάχιστα λάθη. Οι Ολλανδοί με το Κούμαν δρουν πολύ καλύτερα στην άμυνα, κάτι που φαίνεται ακόμη και από τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας. Στο επόμενο παιχνίδι φαίνεται καλό το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *