The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Βόρεια Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Οκτωβρίου 2019

Нидерланды-СевернаяИрландия-10.10b

Προκριματικά Ευρώ 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Γ – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ντε Κάιπ

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου προκριματικών για το Euro 2020 η εθνική Ολλανδίας θα συναντηθεί με την εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 10/10/2019 στις 9:45 μμ. στο Στάδιο Ντε Κάιπ.

Εθνική Ολλανδίας

Στα τελευταία χρόνια της διοίκηση της εθνικής ομάδας Ολλανδίας από τον Ρόναλτ Κούμαν η ομάδα έχει αλλάξει σημαντικά. Προκρίθηκαν στον τελικό του Πρωταθλήματος Εθνών, παίζουν πολύ καλά στα προκριματικά και τώρα πρέπει να νικήσουν τη Βόρεια Ιρλανδία για να καταλάβουν την πρώτη  θέση στον όμιλο. Σε πρόσφατους αγώνες οι «πορτοκαλί» νίκησαν συντριπτικά την Εσθονία (0:4) και εκτός έδρας κέρδισαν την εθνική Γερμανίας (2:4).

Βόρεια Ιρλανδία

Η εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προκρίθηκε με σιγουριά από τον όμιλο, προσπερνώντας την Ουκρανία και την Πολωνία στην κατάταξη. Τώρα η ομάδα προχωράει με κεφάλι ψηλά σε προκριματικά. Οι Βρετανοί νίκησαν όλους τους αντιπάλους πριν τους αγώνες με τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, έτσι βρίσκονται στην πρώτη θέση. Σε πρόσφατους αγώνες έχασαν από τη Γερμανία (0:2), κερδίζοντας την εθνική του Λουξεμβούργου (1:0) και της Λευκορωσίας (0:1).

Πρόβλεψη

Οι Ολλανδοί είναι ένα κεφάλι πιο δυνατοί από τη Βόρεια Ιρλανδία, οπότε στον επερχόμενο αγώνα θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στην πρώτη θέση του ομίλου Γ. Οι Ολλανδοί κερδίζουν σταθερά τους βαθμούς, η αμυντική τους γραμμή έχει σταθερή πρακτική παιχνιδιού και η επίθεση δείχνει καλή, έχει σκοράρει 14 γκολ σε τέσσερις αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Εθνική Ολλανδίας με χάντικαπ -1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *