The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Бельгия-25.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 5/6

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Άμστερνταμ Αρένα

10 αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών είναι προγραμματισμένοι για τις 25 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων στην ισχυρότερη κατηγορία. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα της Ολλανδίας με το Βέλγιο, ποιος θα καταφέρει να κερδίσει στη σύγκρουση των Τιτάνων;

Οι Ολλανδοί δεν πρέπει να αποτύχουν

Σοβαρή κρίση πέρασε η εθνική Ολλανδίας, όταν αρκετές φορές έμεινε εκτός τελικών κομματιών μεγάλων διοργανώσεων. Τώρα όλα έχουν βελτιωθεί, αυτή είναι και πάλι μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου που θα παίξει στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Όλα καλά είναι και στο Πρωτάθλημα Εθνών, εδώ η ομάδα προηγείται με 3 βαθμούς από τους Βέλγους, για να κρατήσει την πρώτη θέση αρκεί να μην χάσει στην επερχόμενη μάχη με διαφορά άνω των δύο γκολ. Πριν από λίγες μέρες οι Ολλανδοί κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Πολωνία με σκορ 2-0.

Οι Βέλγοι θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν

Για τους Βέλγους, η φετινή σεζόν ξεκίνησε με μια εντός έδρας αποτυχία κόντρα στην Ολλανδία, στη συνέχεια κατάφεραν να κερδίσουν 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, που ήταν αρκετοί μόνο για τη δεύτερη θέση. Οι πιθανότητες για την πρώτη θέση είναι μόνο θεωρητικές, αφού είναι απαραίτητο να συντρίψουν τον αντίπαλο στην επερχόμενη μάχη. Στον τελευταίο αγώνα, η ομάδα κέρδισε την Ουαλία εντός έδρας με σκορ 2:1, οι ήρωες της συνάντησης ήταν οι De Bruyne και Batshuayi, ο καθένας σημείωσε από ένα γκολ και μια ασίστ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια τεράστια ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, όπως και για τις εθνικές ομάδες. Δεν θα θυμηθούμε όλα τα ματς, αρκεί η μάχη του πρώτου γύρου, όπου στο 65ο λεπτό οι Ολλανδοί προηγούνταν με σκορ 4:0, οι Βέλγοι είχαν αρκετό κύρος μόνο για να πετύχουν ένα γκολ στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα, νίκη με σκορ 4-1 πανηγύρισε η Ολλανδία.

Πρόβλεψη

Αν και οι αρχηγοί του ομίλου συναντώνται και διακυβεύεται η πρώτη θέση, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι Ολλανδοί θα εγκαταλείψουν ήδη το προβάδισμα, δεδομένου του σκορ με το οποίο χρειάζονται οι Βέλγοι για τη νίκη. Μικρά φαβορί θεωρούνται οι γηπεδούχοι, αν και υπολογίζουμε περίπου ίσες τις πιθανότητες επιτυχίας των αντιπάλων. Το προσεκτικό ποδόσφαιρο δεν αφορά αυτές τις ομάδες, περιμένουμε ένα πραγματικό μακελειό και ποντάρισμα στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δυο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *