The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Αυστρία: προγνωστικά για στοίχημα

Нидерланды-Австрия-17.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων για το Euro 2021 θα παίξουν Ολλανδία – Αυστρία, πρόβλεψη για τον αγώνα τους ετοίμασαν οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας.

Οι Ολλανδοί έχουν πολλές αδυναμίες

Τα «πορτοκαλί» στον πρώτο αγώνα του Euro είχαν θεαματικό μακελειό με την Ουκρανία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν χωρίς γκολ, αλλά στο δεύτερο σημειώθηκαν πέντε γκολ ταυτόχρονα. Οι Ολλανδοί πήραν το προβάδισμα με σκορ 2:0 και γι’ αυτό χαλάρωσαν, δεχόμενοι δύο γκολ σε απάντηση. Κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη, ο Dumfries σκόραρε στο 85ο λεπτό μετά το πέρασμα του Ake – 3:2. Τρεις βαθμοί κερδήθηκαν, παρόλο που υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε χωρίς αστρικούς αμυντικούς Van Dyck και De Ligt, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο Frank De Boer θεωρείται αδύναμος προπονητής και αυτή είναι η άποψη πολλών Ολλανδών οπαδών.

Η Αυστρία ξεκίνησε καλά

Η εθνική Αυστρίας ξεκίνησε επίσης με μια νίκη, αν και δεν ήταν τόσο απλή με τη Βόρεια Μακεδονία. Καταφέρανε να σημειώσουν το αποφασιστικό γκολ μόνο στο 78ο λεπτό, ακολούθησαν άλλα δύο με τελικό αποτέλεσμα 3:1. Ναι, οι Αυστριακοί φαίνονταν καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε κανένα απόλυτο πλεονέκτημα. Θέλω να πω ότι με την ίδια επιτυχία το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει με ισοπαλία. Τώρα ο αντίπαλος είναι πιο σοβαρός, αλλά έχει επίσης αδύνατα σημεία, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Προσωπικές συναντήσεις

Η ιστορία των αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο μετράει 11 αγώνες, τους περισσότερους από τους οποίους κέρδισαν οι Ολλανδοί. Ο τελευταίος αγώνας πραγματοποιήθηκε το 2016, όταν η Ολλανδία κέρδισε σε φιλικό 2:0.

Πρόβλεψη

Λόγω ου ονόματος και στάτους η εθνική Ολλανδίας θεωρείται φαβορί εδώ. Είναι απίθανο να προκληθεί αίσθηση εάν οι «πορτοκαλί», τουλάχιστον χάσουν βαθμούς. Περιμένουμε από τους αντιπάλους ενεργό παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ φαίνεται καλό εδώ με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *