The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία – Βέλγιο. Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 09/11/2016

netherlands-belgium-09-11

Φιλικός αγώνας

Χώρος: Amsterdam Arena“, Άμστερνταμ

Ημερομηνία αγώνα:09/11/2016 8:15 μ.μ.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, η εθνική Ολλανδίας στο “Amsterdam Arena” θα φιλοξενήσει την εθνική Βελγίου. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι στα τρέχοντα προκριματικά δείχνουν καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα, οπότε από το επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να αναμένουμε υπερθέαμα.

Έχασαν από τους Γάλλος

Με τη εθνική Γαλλίας οι «πορτοκαλί» δεν κατάφεραν να πάρουν τους πόντους, αλλά το προκριματικό τουρνουά είναι μακρύ, οπότε οι πιθανότητες να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους για τους “πορτοκαλί” σίγουρα θα υπάρχουν. Ο Danny Bind συνεχίζει να χτίζει την ομάδα του, και μερικές φορές οι παίκτες του δείχνουν πραγματικά ωραίο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ, όπως ήταν στον αγώνα κατά της Λευκορωσίας. Παρά το φιλικό χαρακτήρα του επερχόμενου παιχνιδιού, η διάθεση της Ολλανδίας είναι πολύ μαχητική, λόγω των αποτυχιών τελευταίο καιρό που ήταν αρκετές.

Μπροστά τους Βέλγους περιμένουν οι Εσθονοί και οι Έλληνες, σίγουρα όσο οι πρώτοι τόσο και οι δεύτεροι θα παίξουν με δεύτερο αριθμό, αλλά η ηγεσία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου έχει κάνει την επιλογή την παραμονή των αγώνων αυτών υπέρ της εθνικής Ολλανδίας, η οποία έχει διαμετρικά αντίθετο στυλ. Θα πρέπει να πούμε επίσης ότι το επίπεδο του σημερινού Βελγίου είναι τόσο μεγάλο, που πρέπει να κερδίσει τις ομάδες μεσαίου και κάτω του μέσου επιπέδου χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία. Στους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική Βελγίου δεν έχασε ούτε ένα γκολ στο δίχτυ της.

Πρόβλεψη

Η εθνική Βελγίου είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά στην πλευρά των Ολλανδών είναι υψηλότερο κίνητρο μετά την ήττα από την εθνική Γαλλίας, καθώς και παράγοντας έδρας. Σε τέτοια κατάσταση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι οι «πορτοκαλί» την ερχόμενη Τετάρτη δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Ολλανδία δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *