The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία – Ακτή Ελεφαντοστού: η πρόβλεψη για τον αγώνα

Netherlands-IvoryCoast-04.06

Φιλικός αγώνας

Τόπος διεξαγωγής:  «Φέγενορντ», Ρότερνταμ

Ημερομηνία αγώνα:  04/06/2017 08:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μια σειρά φιλικών αγώνων, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών της Ολλανδίας και της Ακτής Ελεφαντοστού, ο οποίος θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Ρότερνταμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την ομάδα από την Ευρώπη ξεκάθαρο φαβορί και είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε με αυτό, λαμβάνοντας υπόψη το κίνητρο των μελλοντικών αντιπάλων.

Χρειάζεται νίκη

Η εθνική Ολλανδίας έχει προβλήματα εδώ και δεύτερο προκριματικό τουρνουά στη σειρά. Στην αρχή η ομάδα του Blind απέτυχε να περάσει το εμπόδιο των προκριματικών για το Euro-2016, και τώρα ακριβώς ίδια προβλήματα έχουν οι πορτοκαλί» στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ο Blind δεν υπάρχει στην εθνική πια, αρχίζει μια νέα εποχή για αυτή την ευρωπαϊκή ομάδα, και υπάρχει η ελπίδα ότι η Ολλανδία θα γίνει και πάλι μια ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα. Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι «πορτοκαλί» έπαιξαν φιλικό αγώνα εναντίον του Μαρόκου, το οποίο κέρδισαν με σκορ 2:1.

Καλή ομάδα

Η εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού στα τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου διεξάγει μια σειρά φιλικών αγώνων. Στις 31 Μαΐου η ομάδα έπαιξε με την εθνική του Μπενίν, σε εκείνο τον αγώνα συνέβη ισοπαλία 1:1, μπροστά είναι ο αγώνα με την Ολλανδία, και στη συνέχεια παιχνίδι με τη Γουινέα. Επίσης πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι «ελέφαντες» στο τέλος του Μαρτίου ήταν σε θέση να νικήσουν την εθνική Ρωσίας με σκορ 2:0 στην έδρα του αντιπάλου, αυτό μας λέει ότι αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να καταπολεμήσει τους «πορτοκαλί».

Πρόβλεψη

Τώρα για τους «πορτοκαλί» κάθε παιχνίδι είναι σαν τελευταίο και καθοριστικό, ειδικά αν παίζεται εντός έδρας. Η εθνική Ακτής Ελεφαντοστού είναι ισχυρή αφρικανική ομάδα, αλλά στο επίπεδο αυτά τα παιδιά είναι πολύ κάτω από τους Ολλανδούς. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ολλανδίας με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *