The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεχωρίζει ο αγώνας στο Μάντσεστερ στον 5ο Όμιλο.

pame stoixima

ytyyy

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

           (10.00 – 5.50 – 1.33)

Διεξάγετε στο Arena Khimki χωρητικότητας  18,636 θέσεων. (19:00)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στις 2 αναμετρήσεις που τέθηκαν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες η Μπάγερν μετράει ισάριθμες νίκες. 1-6 τα γκολ.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η ΤΣΣΚΑ μετράει 4 νίκες  και 2 ήττες σημειώνοντας  15 τέρματα και δέχτηκε 11.Η Μπάγερν  μετράει 4 νίκες  και 2 ισοπαλίες  σημειώνοντας  10 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις  1 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

trenoo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

ΤΣΣΚΑ Μ. : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Ρόμα στη Ρώμη. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δέχτηκε την συντριβή από την ανώτερη σε όλο το 90λεπτό αντίπαλο της. Τελικό σκορ 5-1 πετυχαίνονται το γκολ της τιμής στο 82΄ με τον Μούσα.

Μπάγερν : Παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Μαν.Σίτι  στο Μόναχο. Καλύτερη σε ολόκληρο το 90λεπτό κατάφερε να κερδίσει στο 90΄χαρή σε γκόλ του Μπόατενκγ με 1-0.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Σαφώς ανώτεροι οι Γερμανοί πιστεύουμε ότι εύκολα δύσκολα θα κερδίσουν. Χαμηλή η τιμή του διπλού στο €1.30. Για όσους ψάχνουν κάποιο σημείο με καλύτερη απόδοση είναι το Over 2 goals με τιμή γύρω στο €1.60 .

_________________________________________________________________________________

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ –  ΡΟΜΑ

(1.67 – 4.20 – 5.25)

Διεξάγετε στο City of Manchester  χωρητικότητας  45,500 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Μαν. Σίτι μετράει 2 νίκες  2 ισοπαλίες και 2 ήττες σημειώνοντας  14 τέρματα και δέχτηκε 6.Η Ρόμα  μετράει 6 νίκες  σημειώνοντας  14 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις  2 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

kokotas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Μαν. Σίτι. : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-1-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο. Αμυνόμενη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχασε με το στενό 1-0 από την καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στο 90΄.

Ρόμα : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρώμη. Ανώτερη σε ολόκληρο το 90λεπτό διέλυσε την αντίπαλο της με το εκκωφαντικό 5-1.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Μετά την ήττα στο Μόναχο οι Σίτιζενς  χρειάζονται μόνο την νίκη . Κόντρα στους φορμαρισμένους Ιταλούς όμως καθόλου εύκολο δεν θα είναι. Επιλογή μας θα είναι το Over 2.5 goals με τιμή γύρω στο €1.65 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *