The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για τον αγώνα

Ноттингем-Челси-01.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Σίτι Γκράουντ

Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε μετά από μακρά απουσία μόλις τη Δευτέρα. Αλλά το Σαββατοκύριακο θα παιχτεί ήδη η επόμενη περιοδεία. Και μερικά ζευγάρια έμειναν για την Κυριακή. Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Τσέλσι θα παίξουν αργότερα απ’ όλους. Ένας νεοφερμένος απέναντι σε έναν μεγιστάνα, αλλά σίγουρα δεν θα υπάρξει ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει συντάξει τη δική του εκδοχή του προγνωστικού για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την 1η Ιανουαρίου 2022.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ γιορτάζει την πρώτη της χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα
Η ομάδα δεν έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Δεν περίμεναν την πρόοδό τους ούτε το 2021/2022. Αλλά ο Steve Cooper κατάφερε πρώτα να κερδίσει την 4η θέση στην τελική κατάταξη και μετά να κερδίσει στα πλέι οφ. Ωστόσο, η ομάδα, που έχει πάρα πολλούς νέους παίκτες, ξεκίνησε άσχημα. Και, σε γενικές γραμμές, όλες οι ελπίδες ήταν ότι για ενάμιση μήνα, αποδείχθηκε ότι θα προσθέσει αισθητά, το παιχνίδι. Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε αισιόδοξα, με 4-1 -έστω και στο Λιγκ Καπ και με τη Μπλάκμπερν από την Τσάμπιονσιπ. Στη συνέχεια όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέφερε την ομάδα στη Γη, επιδεικτικά νικώντας την με σκορ 3:0.
Η Τσέλσι έχει μια πολύ δύσκολη σεζόν
Οι «Αριστοκράτες» επέζησαν από την αλλαγή ιδιοκτησίας, η οποία τελικά οδήγησε στην ανάδειξη νέων προσώπων σχεδόν σε όλες τις κορυφαίες θέσεις. Έτσι ήδη το φθινόπωρο, απολύθηκε ο Tuchel. Ωστόσο, ο Τόμας έπαθε ζημιά λόγω αντικειμενικών αποτυχιών στο ξεκίνημα της σεζόν και όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο που ο διάδοχός του, Γκράχαμ Πότερ, τα πήγε καλά για μια σύντομη περίοδο στα μέσα Οκτωβρίου. Μετά σημειωθήκαν ξανά ισοπαλίες και στη συνέχεια ακόμη και ήττες, γι’ αυτό οι «Μπλε» έφυγαν για παύση έξω από το top-4 της Πρέμιερ Λιγκ και αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ. Όμως γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με μια σίγουρη νίκη επί της Μπόρνμουθ, 2-0 (ο Χάβερτς είχε ένα γκολ και μια ασίστ). Από την άλλη, έχασαν ξανά τον Ρις Τζέιμς, ο οποίος θα χάσει ένα μήνα…
Προηγούμενοι αγώνες
Η Τσέλσι κέρδισε και τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις, το σερί συνεχίζεται από το 1998. Όμως την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στις αρχές του 2020, στο πλαίσιο του κυπέλλου.
Πρόβλεψη
Η Τσέλσι είναι υποχρεωμένη να φτάσει τους ανταγωνιστές και, ως εκ τούτου, να κερδίσει βαθμούς στο μέγιστο. Ποντάρουμε στη νίκη της Τσέλσι με απόδοση1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *