The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ноттингем-ШеффилдЮнайтед-17.05_cr

Β´ Κατηγορία Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

City Ground

Στις 17 Μαΐου θα παίξει τον ημιτελικό αγώνα της δεύτερης φάσης των πλέι οφ του Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η πρόβλεψη δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «ξυλοκόποι» είναι κοντά στον τελικό

Πολλοί οπαδοί του αγγλικού ποδοσφαίρου περιμένουν σίγουρα τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην ελίτ, ένας σύλλογος με τέτοια ιστορία θα έπρεπε να παίζει στην ισχυρότερη κατηγορία. Οι «ξυλοκόποι» παλεύουν συχνά για προαγωγή, αλλά πάντα κάτι τους λείπει. Τώρα η ομάδα έχει άλλη μια ευκαιρία να κερδίσει το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ. Το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης ήταν επιτυχημένο, οπότε στο γήπεδό τους μπορούν να παίξουν αμυντικά, για να φτάσουν στους τελικούς των πλέι οφ, αρκεί να μην χάσουν. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι «λεπίδες» πρέπει να κερδίσουν

Η Σέφιλντ υποβιβάστηκε πρόσφατα από την Πρέμιερ Λιγκ και δεν θέλει να μείνει στη δεύτερη κατηγορία. Δεν κατέστη δυνατή η απευθείας πρόκριση στην ελίτ, ενώ υπάρχουν προβλήματα στην πρόκριση και μέσω των πλέι οφ, δεδομένου του αποτελέσματος της πρώτης συνάντησης. Οι «λεπίδες» πρέπει να είναι πιο προσεκτικές στις ευκαιρίες τους, τότε θα υπάρξουν πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό. Ο σύλλογος έχει πολλές απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη σημαντική αναμέτρηση, έξι παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έφεραν και τις δύο αναμετρήσεις ισόπαλες με το ίδιο σκορ 1:1. Αν θυμηθούμε την πρώτη ημιτελική μάχη, πήγε σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά η Νότιγχαμ έδειξε καλύτερη εφαρμογή, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ ήδη στο 10ο λεπτό και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασαν το πλεονέκτημά τους. Οι «λεπίδες» διατήρησαν την ίντριγκα σε ζευγάρι, αφού κέρδισαν πίσω μία μπάλα στην παράταση 1:2.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι πρέπει να παίξουν σύμφωνα με το σκορ, κάτι που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία και οι φιλοξενούμενοι πρέπει να ρισκάρουν και να σκοράρουν. Οι «ξυλοκόποι» δεν θα κλειστούν στο δικό τους μισό, αν και σίγουρα το παιχνίδι θα αποκτήσει επιφυλακτικό χαρακτήρα. Στοίχημα στο σύνολο κάτω από 2,5 γκολ μοιάζει ωραίο εδώ (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *