The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νόρσεπινγκ εναντίον Γκέτεμποργκ: προγνωστικά για στοίχημα

Норрчепинг-Гётеборг-25.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Νία Πάρκεν

Στις 25 Ιουλίου οι Νόρσεπινγκ και Γκέτεμποργκ θα δώσουν μάχη στο σουηδικό πρωτάθλημα. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Ατυχές παιχνίδι της Νόρσεπινγκ

Η «γαλανόλευκη» πέρασε χρυσούς αιώνα στην εγχώρια αρένα στίβο, αυτή είναι η περίοδος από τη δεκαετία του ’40 έως τη δεκαετία του ’60 του περασμένου αιώνα, γι’ αυτό και ο σύλλογος έχει 13 τίτλους πρωταθλήματος. Τώρα η Νόρσεπινγκ δεν είναι η πιο σταθερή ομάδα, που καταλαμβάνει μόνο την 11η τρέχουσα θέση. Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, η σειρά χωρίς νίκες έχει ήδη κρατήσει έξι παιχνίδια, σε αυτό το διάστημα κατάφερε να σημειώσει μόλις 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η Νόρκεπινγκ έχασε εντός έδρας από τη Μάλμε με σκορ 0:2. Ο σύλλογος δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Η Γκέτεμποργκ δεν μπορεί να επιστρέψει την παλιά της αίγλη

Ένας από τους πιο διάσημους συλλόγους στη Σουηδία έχει να κερδίσει εθνικό πρωτάθλημα από το 2007. Η φετινή σεζόν δεν ήταν σημαντική για την Γκέτεμποργκ, η ομάδα καταλαμβάνει την όγδοη θέση του πρωταθλήματος, 10 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στον τελευταίο γύρο δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Μέλμπι – 1:1. Οι «άγγελοι» δεν έχουν σταθερότητα στα αποτελέσματα, οπότε δύσκολα θα μπουν ακόμη και στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στην επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι την περασμένη σεζόν αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση μεταξύ έμπειρων σουηδικών συλλόγων, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν το προβάδισμα στη Νόρκεπινγκ, παρόλο που η ομάδα βρίσκεται χαμηλότερα από τον αντίπαλο στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι όλα εξαρτώνται από τον παράγοντα της έδρας, γιατί και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα. Είναι πολύ λογικό να ποντάρουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν (απόδοση 1,8).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *