The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νόργουιτς Σίτι εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Norwich-Chelsea-06.01

Κύπελλο Αγγλίας

Κάροου Ρόουντ, Νόργουιτς, Norfolk

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νόργουιτς Σίτι και Τσέλσι, η ομάδα από το Τσάμπιονσιπ θα φιλοξενεί στην έδρα της έναν από τους ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και τη νυν πρωταθλήτρια της Αγγλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, η γραμμή αυτή είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι «μπλε» τώρα είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφέρουν αισθητά στην τάξη.

Μεσαία ομάδα του Τσάμπιονσιπ

Η Νόργουιτς Σίτι μετά από 26 γύρους στο Τσάμπιονσιπ βρίσκεται στην 13η θέση, έχει 34 βαθμούς στο ενεργητικό της. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τα «καναρίνια» έχασαν δύο φορές από τη Λιντς Γιουνάιτεντ και την Μπρέντφορντ, έπαιξαν ισοπαλία με την Μπάρτον Αλβιόν, ήταν ισχυρότεροι από την Μπέρμιγχαμ και Μίλγουολ.

Τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Τσέλσι τα περασμένα μεσοβδόμαδα έπαιξε το ντέρμπι με την Άρσεναλ στην έδρα του αντιπάλου, οι «μπλε» ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί του αντιπάλου, αλλά έχασαν στην παράταση από τον Bellerina, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 2:2. Στο τουρνουά της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «αριστοκράτες» είναι στην τρίτη θέση, χάνουν από τον ηγέτη Μάντσεστερ Σίτι 16 βαθμούς. Σίγουρα, τον Antonio Conte δεν θα πειράξει να κερδίσει κάποιο τρόπαιο στη σεζόν, το Κύπελλο της Αγγλίας θα ήταν ένα πολύτιμο βραβείο για τον Ιταλό προπονητή. Στο πλαίσιο της αγγλικής ελίτ της σεζόν 2017–18 η Τσέλσι εκτός έδρας έπαιξε 11 αγώνες, όπου σημείωσε +6 =3 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 20:9.

Πρόβλεψη

Η Νόργουιτς Σίτι είναι μια καλή ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά με τα “καναρίνια” της Τσέλσι δεν θα συγκριθεί. Η Τσέλσι είναι σε καλή κατάσταση, οι “μπλε” παίζουν καλά εντός έδρας, θέλουν να κερδίσουν κάποιο τρόπαιο αυτή τη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *