The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νυρεμβέργη εναντίον Ντάρμσταντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

DARMSTADT, GERMANY - SEPTEMBER 15: Tim Skarke of SV Darmstadt 98 and Johannes Geis of 1. FC Nuernberg battle for the ball during the Second Bundesliga match between SV Darmstadt 98 and 1. FC Nuernberg at Merck-Stadion am Boellenfalltor on September 15, 2019 in Darmstadt, Germany. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Β’ Κατηγορία Γερμανίας                                        

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Νυρεμβέργη Στάδιο Max Morlock

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα παιχτεί ο αγώνας του τρίτου γύρου της Β» Κατηγορίας Γερμανίας, στον οποίο θα λάβουν μέρος η Νυρεμβέργη και η Ντάρμσταντ.

Νυρεμβέργη

Στην σεζόν 2019/20 η Νυρεμβέργη παραλίγο να αποκλειστεί στην τρίτη Μπουντεσλίγκα, με δυσκολία ξεπέρασε την αντίσταση της Ίνγκολσταντ (2:0, 1:3) στις αναμετρήσεις. Τώρα το Der Club αισθάνεται λίγο πολύ καλά. Στους δύο πρώτους γύρους σημείωσε τέσσερις βαθμούς με τη Ρέγκενσμπουργκ (1:1) και την Σαντχάουζεν (1:0).

Ντάρμσταντ

Ενώ η Ντάρμσταντ διεκδικούσε κιόλας να ανέβει στην τάξη, αλλά στο τέλος παρέμεινε στην πέμπτη θέση της κατάταξης, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη προώθησης. Την παραμονή του αγώνα η ομάδα έπαιξε ισοπαλία  0:0 με τη Ρέγκενσμπουργκ, έχοντας προηγουμένως χάσει 2:3 από την Σαντχάουζεν – μια αρκετά μέτρια αρχή στην απόδοσή τους.

Πρόβλεψη

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στη Νυρεμβέργη, η οποία αποδίδει πολύ καλύτερα στην έδρα της παρά εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν σίγουρα τουλάχιστον για ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νυρεμβέργη με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *