The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Χόλσταϊν: πρόβλεψη για τον αγώνα

DORTMUND, GERMANY - FEBRUARY 02: Erling Haaland of Borussia Dortmund  during the DFB Cup Round of Sixteen match between Borussia Dortmund and SC Paderborn 07 at Signal Iduna Park on February 02, 2021 in Dortmund, Germany. Sporting stadiums around Germany remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Frederic Scheidemann/Getty Images)

Κύπελλο Γερμανίας

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Ο δεύτερος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου στο Κύπελλο Γερμανίας, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Χόλσταϊν. Έχει νόημα να περιμένουμε μία άλλη αίσθηση;

Οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έστω κάτι

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αποδώσει καλά αυτή τη σεζόν στο Champions League, όπου έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι στους προημιτελικούς. Η κατάσταση είναι χειρότερη στην Μπουντεσλίγκα, ο σύλλογος είναι μόνο πέμπτος και προσπαθεί να μπει στο τοπ-4, μέχρι το οποίο θέλει μόνο ένα βαθμό. Η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη, αλλά οι «σφίγγες» σημείωσαν νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, δεν είναι να περιμένει τα τρόπαια πουθενά, μένει να αγωνιστεί για το εθνικό κύπελλο, όπου η πρόκριση στον τελικό δεν μοιάζει με δύσκολο έργο, δεδομένης της κατάστασης του αντιπάλου. Το βασικό είναι να μην επαναλάβει τα λάθη της Μπάγερν Μονάχου.

Η Χόλσταϊν είναι η κύρια αίσθηση του τουρνουά

Πολλοί άνθρωποι έμαθαν για τον Χόλσταϊν αυτή τη σεζόν χάρη στο γεγονός ότι η ομάδα απέκλεισε την ίδια την Μπάγερν Μονάχου από το Γερμανικό Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι, ο εκπρόσωπος της δεύτερης Μπουντεσλίγκα έφτασε στους ημιτελικούς του τουρνουά, όπου θα παίξει εναντίον άλλου γερμανικού grandee. Η ομάδα δεν είναι πλέον στην καλύτερη κατάσταση, καθώς έχει κερδίσει μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες συναντήσεις του πρωταθλήματος. Ωστόσο η Χόλσταϊν είναι τέταρτη στη δεύτερη Μπουντεσλίγκα, διεκδικώντας προαγωγή. Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος παίζει τα εφεδρικά του παιχνίδια, υπάρχουν τρία από αυτά.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο μία φορά στην ιστορία, το 2012, επίσης στο Κύπελλο Γερμανίας, μόνο στο προημιτελικό στάδιο, τότε η Ντόρτμουντ νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν αντίπαλοι διαφορετικών επιπέδων, αλλά η Ντόρτμουντ έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι μπορεί να τιμωρήσει για υποεκτίμηση. Φυσικά, οι «σφίγγες» είναι προφανή φαβορί και πρέπει να φτάσουν στον τελικό του τουρνουά, αλλά περιμένουμε αντίσταση από τον εκπρόσωπο της δεύτερης Μπουντεσλίγκα. Στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ φαίνεται καλό εδώ (με απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *