The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Φράιμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-Freiburg-29.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στο παράθυρο μεταγραφών η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέκτησε μόνο δύο παίκτες για το γελοίο για σήμερα ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Έρλινγκ Χόλαντ  και ο Εμρέ Τσαν απλά μεταμόρφωσαν το παιχνίδι της ομάδας του Λισιέν Φαβρέ (ειδικά αυτό αφορά το 19χρονο αστέρι της Νορβηγίας).

Σε μεγαλύτερο βαθμό η Ντόρτμουντ βελτίωσε την ποιότητα των εντός έδρας αγώνων, σημειώνοντας τρεις ήττες στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια: 5:1 με την Κολωνία, 5:0 με τη Χέρτα Βερολίνου και 4:0 με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Μετά από αυτό οι «σφίγγες» στο Champions League νίκησαν την αστραφτερή ΠΣΖ και νίκησαν εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης (2-0).

Ο Brandt, ο οποίος είχε ήδη καταφέρει να γίνει βασικός παίκτης, επέστρεψε στη βάση της Ντόρτμουντ μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά υπάρχει και ταλαντούχος Reina και ο σκληρό Torgan Azar σε αποθεματικό.

Πρόβλεψη

Θα είναι αρκετό για τους γηπεδούχους να σκοράρουν ένα γκολ, και  ξεκίνησε! Γεμάτο από θεατές το Signal Iduna Park θα κάνει τη δουλειά του και οι φιλοξενούμενοι θα είναι ψυχολογικά καταπιεσμένοι, γεγονός που θα αφαιρέσει το νόημα από την περαιτέρω αντίσταση. Η Φράιμπουργκ δεν ανήκει στην κατηγορία των κορυφαίων ομάδων και είναι απίθανο να δείξει μια αξιοπρεπή αντίσταση στους θαρραλέους κιτρινόμαυρους παίκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της γηπεδούχου με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *