The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για τον αγώνα

БоруссияД-Челси-15.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Signal Iduna Park

Επιτέλους ήρθε η ώρα για τα πλέι οφ στο Champions League. Υπάρχουν μερικές συναντήσεις για την Τετάρτη. Ντόρτμουντ Μπορούσια και Τσέλσι θα παίξουν μεταξύ τους. Οι Βρετανοί εναντίον των Γερμανών – ποιος θα κερδίσει αυτή τη φορά σε μια μακροχρόνια αναμέτρηση; Η ομάδα των συντακτών του ιστότοπου ετοίμασε πρόβλεψη για τον αγώνα στις 15 Φεβρουαρίου 2023.
Η Ντόρτμουντ μπόρεσε να ξεκινήσει καλά τη νέα σεζόν
Οι «μαυροκίτρινοι» έπαιξαν υπό τον Μάρκο Ρόουζ την περασμένη σεζόν. Και μπόρεσαν να επιστρέψουν στη 2η θέση, αλλά οι απογοητεύσεις ήταν πάρα πολλές και, ίσως, οι Γερμανοί απέτυχαν πιο δυνατά στο Champions League. Αυτή τη φορά είναι τυχεροί να παίξουν σε όμιλο με την αδύναμη Σεβίλλη και Κοπεγχάγη, γενικά, αυτή τη φορά κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στην Bundesliga, υπήρχαν πολύ πιο αδύναμοι δείκτες το φθινόπωρο, αλλά το χειμώνα, μετά από την παύση, ανέβασαν ρυθμούς απότομα, κυριολεκτικά όλοι οι αγώνες που διεξήχθησαν σε περισσότερο από ένα μήνα κερδήθηκαν.
Η Τσέλσι χάλασε ρεκόρ ποσό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο
Οι «αριστοκράτες» έκαναν για πρώτη φορά την εναλλαγή προπονητή ως αντίδραση στο καταστροφικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Αλλά μετά την άφιξη του Γκράχαμ Πότερ, οι Άγγλοι μπόρεσαν να προσθέσουν (πέτυχαν αρκετούς βαθμούς για να προκριθούν από τον όμιλο στο Champions League). Αλλά αυτή η επίδραση έληξε το φθινόπωρο και η πτώση του μεγάλου συνέχισε. Ως αποτέλεσμα, ο Bowley, ο νέος ιδιοκτήτης, έκανε άνευ προηγουμένου έξοδα. Τι αξίζει η αγορά στην προθεσμία για 121 εκατομμύρια του Enzo Fernandez, ο οποίος δεν ήταν πραγματικά γνωστός σε κανέναν λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Αγόρασαν και άλλους πολλά υποσχόμενους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Mudrik για 70+30 εκατομμύρια. Βέβαια με όλους αυτούς ο Φεβρουάριος ξεκίνησε μόνο με 0-0 εναντίον της Φούλαμ, νεοφερμένης στην Premier League. Ναι, μετά ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε εναντίον της Γουέστ Χαμ, αλλά και πάλι ο αγώνας έληξε ισόπαλος, 1-1.
Προηγούμενοι αγώνες
Περιέργως, αυτοί οι ένδοξοι σύλλογοι, που είναι σταθερά μεταξύ των κανονικών συμμετεχόντων του Champions League, έχουν καταφέρει να μην συναντηθούν ποτέ πριν.
Πρόβλεψη
Οι Άγγλοι πρέπει να κερδηθούν. Ποντάρουμε στη νίκη των Γερμανών (απόδοση 2,44).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *