The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Στουτγκάρδη: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Штутгарт-12.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Ντόρτμουντ. Στάδιο «Signal Iduna Park»

Η ενδέκατη αγωνιστική ημέρα της Μπουντεσλίγκα θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Στουτγκάρδη.

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ήταν πολύ ασταθής στο προηγούμενο τμήμα του πρωταθλήματος. Προβλεπόμενα νίκησε την Αρμίνια 2:0 και την Χέρτα 5:2, αλλά ταυτόχρονα έχασε τα παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου (2:3), την Κολωνία (1:2) και την Άιντραχτ Φραγκφούρτης (1:1) Ωστόσο, οι «σφίγγες» βρίσκονται ακόμα στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:10.

Στουτγκάρδη

Έχοντας επιστρέψει στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου, η Στουτγκάρδη σημείωσε 14 βαθμούς σε δέκα γύρους και βρίσκεται στην όγδοη θέση με διαφορά τερμάτων 19:16. Τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδα έχουν ως εξής: ήττα 1:3 από την Μπάγερν, νίκη 2:1 επί της Βέρντερ Βρέμης και ισοπαλίες 1:1 με την Σάλκε, 2:2 με την Άιντραχτ και 3:3 με την Χόφενχαϊμ.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζεύγους είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Συμφωνώ απολύτως με αυτό, επειδή η Ντόρτμουντ, διεκδικώντας σοβαρά τον τίτλο, δεν έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει λάθος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *