The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Шальке-17.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Η Σάλκε θα παίξει ξανά αυτή τη σεζόν στη γερμανική Bundesliga 1. Και αυτό σημαίνει ότι ξαναρχίζει το «ντέρμπι της Ρουρ», που δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο βασικά και πιο καυτά σε όλη τη Γερμανία. Θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου, στο γήπεδο της Ντόρτμουντ. Θα καταφέρουν οι «σφίγγες» να κερδίσουν τον νεοφερμένο; Οι αναλυτές του ιστότοπου έχουν αναπτύξει μια πρόβλεψη για τον πιο σημαντικό αγώνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ντόρτμουντ παίζει ξανά υπό τον Έντιν Τέρζιτς

Οι «μαυροκίτρινοι» έχουν ήδη παίξει υπό την πτέρυγα αυτού του νεαρού τεχνικού. Κατάφερε, στη θέση του «προσωρινού», να σώσει την προχθεσινή σεζόν μετά την αποτυχία με το Favre και την απόλυση του Lucien, διατήρησε θέση του συλλόγου στην τετράδα των ηγετών, και μάλιστα κέρδισε το κύπελλο. Αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, η διοίκηση του συλλόγου είχε ήδη καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Μάρκο Ρόουζ. Ωστόσο, δεν δούλεψε πολύ επιτυχημένα μόνο για 1 σεζόν από τις 3 που προέβλεπε η συμφωνία και έφυγε. Ως αποτέλεσμα, ο νεαρός ειδικός επέστρεψε στη θέση, και ξεκίνησε καλά, παρά το γεγονός ότι ο Χάαλαντ έφυγε το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, αυτή την εβδομάδα οι Γερμανοί συναντήθηκαν ξανά με τον Έρλινγκ και τη νέα του ομάδα – τη Σίτι. Και ήταν ο Σκανδιναβός που άρπαξε νίκη με ισχυρή θέληση για την τωρινή του ομάδα στο τέλος του αγώνα.

Η Σάλκε δεν έμεινε στην Bundesliga 2

Οι «βασιλικοί μπλε» υπό τον Τεντέσκο έχουν ανέβει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Γερμανίας, με τη σημερινή Μπάγερν Μονάχου αυτή είναι η κορυφή για όλους τους άλλους συλλόγους της χώρας. Στη συνέχεια όμως ξεκίνησε μια απότομη οπισθοδρόμηση και μετά από 2 χρόνια, με μια σειρά από αντιρεκόρ, η φιλόδοξη ομάδα υποβιβάστηκε. Αλλά υπό την ηγεσία του Frank Kramer, κατάφερε να επιστρέψει αμέσως. Φυσικά, προς το παρόν στο Γκελζενκίρχεν θα πρέπει να θέτουν σχετικά μέτριους στόχους. Έχοντας κερδίσει την Μπρέμερ στο κύπελλο, στη συνέχεια, στο πρωτάθλημα, ο νεοφερμένος σημείωσε μόνο 3 βαθμούς στους πρώτους 5 γύρους, χωρίς να κερδίσει ποτέ τον αγώνα. Και μόνο το περασμένο Σάββατο καταφέρανε επιτέλους να κερδίσουν. Με σκορ 3-1 εντός έδρας η ομάδα κέρδισε την Μπόχουμ. Βέβαια το αυτογκόλ του Mashovich έγινε σημείο καμπής και το τελικό αποτέλεσμα σημειώθηκε μόνο στην παράταση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντόρτμουντ δεν έχει χάσει από τη Σάλκε τις τελευταίες 4 σερί αναμετρήσεις. Επιπλέον, και οι 3 τελευταίοι αγώνες έληξαν μόνο με τις νίκες των «μαυροκίτρινων».

Πρόβλεψη

Η Σάλκε δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα δυνατή. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι στο Ντόρτμουντ η Μπορούσια θα κερδίσει στο 1ο ημίχρονο (απόδοση 1,82).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *