The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Ρέιντζερς Γλασκώβης: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Рейнджерс-17.02

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Signal Iduna Park

Πάλι πρέπει να συνηθίσετε ότι την Πέμπτη θα έχει πολύ ποδόσφαιρο, τόσο το Γιουρόπα Λιγκ όσο και το Conference League επιστρέφουν από τις χειμερινές διακοπές. Στο πρώτο από αυτά θα υπάρχουν περίεργα ζευγάρια. Η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει τους Ρέιντζερς από τη Γλασκώβη. Σε τι είναι ικανοί τώρα οι περήφανοι Σκωτσέζοι;

Η Ντόρτμουντ δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο

Οι «μαυροκίτρινοι» είναι κανονικοί συμμετέχοντες στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν από καιρό συνηθίσει να φτάνουν πάντα στα πλέι οφ του κύριου Κυπέλλου Ευρώπης. Αν και δεν έχουν πετύχει κάτι ιδιαίτερο εκεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά ακόμα και στην τελευταία τόσο δύσκολη σεζόν οι Γερμανοί κατάφεραν τουλάχιστον να προκριθούν από τον όμιλο. Αυτή τη φορά έκαναν λάθος, και μάλιστα πολύ προσβλητική: η διαμάχη για τη 2η θέση στον όμιλο χάθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρεμπιπτόντως, την αποφασιστική ήττα οι «σφίγγες» υπέστησαν από τους Πορτογάλους όταν έχασαν λόγω τραυματισμού του Χόλαντ. Τώρα ο Έρλινγκ πάλι έχει τραύμα, έχει να παίξει για πολύ καιρό, κάτι που είχε αντίκτυπο (το 2:5 με την Μπάγερ εντός έδρας). Τι σκέφτηκε ο Ρόουζ για την αρχή του Γιουρόπα Λιγκ;

Οι Ρέιντζερς δεν μπόρεσαν να περάσουν ανώδυνα την αποχώρηση του Τζέραρντ

Υπό τον Stephen η ομάδα ανέκτησε την ιδιότητα του ισχυρότερου συλλόγου στη Σκωτία. Αλλά το φθινόπωρο, ο Άγγλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να επιστρέψει στην Premier League, προσκλήθηκε στην Άστον Βίλα. Αυτό δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα χτύπημα για την ομάδα, αρκεί να θυμηθείτε πόσο πεσμένη ήταν η Σέλτικ σε παρόμοια κατάσταση με την δραπέτευση του Ρότζερς. Τώρα οι ομάδες έχουν αντιστρέψει τους ρόλους, ένα σημάδι του οποίου ήταν η νίκη 3-0 για τους Κέλτες στο πρόσφατο Old Firm Derby. Φυσικά, δεν είναι όλα χαμένα, εκτός από την ηγεσία στην Premiership, είναι δυνατό να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλήματος και να δείξει καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις… Αλλά στα πλέι οφ οι Σκωτσέζοι δεν μπορούσαν πραγματικά να φανούν εκτός έδρας ακόμη και με τον Τζέραρντ, και ο van Bronkhorst, μάλλον θα ρίξει όλες τις δυνάμεις για να πετύχει στόχους στην εγχώρια αρένα.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, το πλεονέκτημα είναι με την πλευρά των Ρέιντζερς: 2 νίκες έναντι 1 ήττας σε 6 ματς. Όμως, πρώτον, η τελευταία συνάντηση χρονολογείται από το 1999 και δεύτερον, την κέρδισε η Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Οι Γερμανοί έχουν τα δικά τους προβλήματα, αλλά με έναν τέτοιο αντίπαλο μπορούν και πρέπει να αποφασίσουν όλα στην πρώτη συνάντηση. Ποντάρουμε στη νίκη της Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 2,08).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *