The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияД-Бавария-04.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Στη Γερμανία οι ομάδες ξεκουράστηκαν αυτή την εβδομάδα – σε αντίθεση με τους γείτονές τους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η νέα περιοδεία θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου. Όμως, ίσως, ολόκληρη η Γερμανία ζει πλέον εν αναμονή της μονομαχίας των αρχηγών. Η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου. Σε περίπτωση νίκης, την πρώτη θέση θα πάρει ο μεγαλοπρεπής από το Μόναχο, αλλά θα τα καταφέρει;

Η Ντόρτμουντ έλαβε πολυαναμενόμενη ενίσχυση

Η ομάδα τα πήγαινε αρκετά καλά χωρίς τον Erling Holland. Ο διάσημος Νορβηγός τραυματίστηκε στον μηρό του και μπορούσε μόνο να παρακολουθήσει την ήττα της εθνικής του ομάδας σε διαμάχη για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος αποτυγχάνει στο Champions League, όπου, μετά από μια συντριπτική ήττα στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να ανέβει στη δεύτερη θέση της τετράδας. Ο Σκανδιναβός κατάφερε να επιστρέψει μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ. Και βοήθησε τις «σφίγγες» να καταγράψουν τη νίκη με ισχυρή θέληση. Θα ρισκάρει ο Μάρκο Ρόζα να το κυκλοφορήσει τώρα;

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις

Η Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν εντυπωσιακή στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό οφειλόταν στο ξέσπασμα του κορωνοϊού στην ομάδα: κάποιοι ήταν άρρωστοι, άλλοι αναγκάστηκαν να απομονωθούν. Ωστόσο, ακόμη και σε τέτοιες συνθήκες, οι παίκτες του Julian Nagelsmann έχασαν μόνο μία φορά, αν και από τη σεμνή Άουγκσμπουργκ. Στο Champions League, παρά το μηδενικό κίνητρο, οι Γερμανοί κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου. Και μετά, αν και απρόσμενα σεμνά, 1-0, νίκησαν το αουτσάιντερ, την Αρμίνια. Το μοναδικό γκολ ήδη στο 71′ πέτυχε ο Σανέ από τη μεταγραφή του αρχηγού της μεσαίας γραμμής, Μίλερ. Όμως ένας άλλος κορυφαίος ποδοσφαιριστής, ο Λεβαντόφσκι, δεν είπε τίποτα. Ίσως ο Ρόμπερτ ετοιμαζόταν για την τελετή της Χρυσής Μπάλας; Αυτή, παρεμπιπτόντως, μετατράπηκε σε απογοήτευση για τον Πολωνό – και για χιλιάδες, εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους. Άλλωστε, ο «Λέβι» υστερούσε σε ψήφους έναντι του Μέσι και παρέμεινε χωρίς επάξια (τουλάχιστον για το 2020!) βραβείο.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε διαφορετικές καταστάσεις και με διαφορετικούς προπονητές, η Μπάγερν Μονάχου βγαίνει πάντα πιο δυνατή από τον βασικό της διώκτη: έχει ήδη κερδίσει 6 σερί συναντήσεις. Συμπεριλαμβανομένης ήδη αυτής της σεζόν η Ντόρτμουντ έχασε 1-3 στον αγώνα για το Σούπερ Καπ.

Πρόβλεψη

Προφανώς, ακόμη και οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν στην ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι. Ποντάρουμε στη νίκη της Μπάγερν Μονάχους στο Ντόρτμουντ (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *