The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Γκλάντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Dortmund (Копия)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Ντόρτμουντ. Στάδιο “Signal Iduna Park”

Η κύρια διακόσμηση του πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα είναι η συνάντηση των δύο φιλόδοξων συλλόγων Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Ντόρτμουντ

Την περασμένη σεζόν η Μπορούσια Ντόρτμουντ διεκδικούσε πραγματικά τον τίτλο, αλλά στο τέλος, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ικανοποιήθηκε με τη δεύτερη θέση της κατάταξης και αποκλεισμό στους 16 του Champions League. Κατά τη διάρκεια σύντομου θερινού διαλείμματος, οι «σφίγγες» δεν ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους με δυνατές μεταγραφές. Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να νικήσουν τη μέτρια Ντούισμπουργκ (5:0) στο Εθνικό Κύπελλο.

Γκλάντμπαχ

Σε παρόμοιο στάδιο στο Γερμανικό Κύπελλο η Μπορούσια Γκλάντμπαχ νίκησε συντριπτικά την Oberneuland 8:0, και πριν από αυτό, στο σκληρό αγώνα νίκησε την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην αναζήτηση της τελευταίας κενής θέσης στην πρώτη τετράδα. Έτσι η ομάδα ξεκινά στο Champions League για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων αυτής της ομάδας.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, η Ντόρτμουντ συνεχίζει να είναι πιο δυνατή και πιο φιλόδοξη, οπότε οι γηπεδούχοι είναι τα καθαρά φαβορί αυτού του ζεύγους. Συμφωνώ, γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθεί η κινητοποιημένη Ντόρτμουντ στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *