The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Вольфсбург-16.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, 4:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Ήδη την Παρασκευή ξεκινά μια νέα περιοδεία στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Όμως, σύμφωνα με την παράδοση, η μερίδα του λέοντος του προγράμματος έμεινε για το βράδυ του Σαββάτου. Η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει τη Βόλφσμπουργκ. Και οι δύο σύλλογοι δεν παίζουν σ’ αυτό το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά έχουν υψηλή. Ποιος θα τα καταφέρει τελικά και θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους; Οι ειδικοί του site έχουν γράψει αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 16 Απριλίου 2022.

Η Ντόρτμουντ γνωρίζει καλά πώς θα τελειώσει η σεζόν

Οι Μαυροκίτρινοι μπορούν ήδη να γνωρίζουν με σιγουριά ότι θα τερματίσουν στη 2η θέση, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια. Είναι προφανές ότι η διαφορά των 9 πόντων για τους υπόλοιπους 5 γύρους μπορεί να καλυφθεί μόνο στο πλαίσιο των θεωρητικών μαθηματικών. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να χαθεί το πλεονέκτημα έναντι της Λεβερκούζεν και η διαφορά μεταξύ 2ης και 4ης θέσης είναι ουσιαστικά τυπική. Από όλα τα άλλα τουρνουά ο σύλλογος έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό. Έτσι, οι παίκτες του Marco Rose ουσιαστικά παίζουν όπως να’ ‘ναι. Χάρη στο γκολ του Μπραντ κατάφεραν να κερδίσουν νίκη εκτός έδρας με τη Στουτγάρδη, αλλά πριν από αυτό σημείωσαν εντός έδρας ήττα από τη ΡΜ Λειψίας.

Η Βόλφσμπουργκ σίγουρα δεν θα αποκλειστεί

Η Γουλβς πήδηξε στην 4η θέση την περασμένη σεζόν, κάτι που της επέτρεψε ακόμη και να παίξει στο Champions League το φθινόπωρο. Όμως μετά από αυτό απολύθηκε ο προπονητής Γκλάσνερ και οι διάδοχοί του, κι ο βαν Μπόμελ, κι ο Κλόφελντ, παρέχουν το ελάχιστο αποδεκτό αποτέλεσμα. Από το κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ, ο σύλλογος έχει αποκλειστεί εδώ και πολύ καιρό. Ενώ στην Bundesliga κινδύνευε να εμπλακεί στον αγώνα για την επιβίωση. Καλά που την άνοιξη κέρδισαν την Ούνιον Βερολίνου, στις 3 Μαρτίου. Και μετά, έπειτα από 3 σερί ήττες, το περασμένο Σάββατο καταφέρανε να νικήσουν με σιγουριά την Αρμίνια. Στον πιθανό ανταγωνιστή σκόραραν δύο φορές ήδη μέχρι το 38ο λεπτό και τις δύο φορές λειτούργησε το ζευγάρι Gerhardt και Nmecha. Και στην αρχή του 2ου ημιχρόνου το έφεραν ολοκληρωτικά στην ήττα 4-0. Η Βόλφσμπουργκ έχει πλέον ένα άνετο υπόλοιπο 34 πόντων, κάτι που της επιτρέπει να μειώσει στο ελάχιστο τον κίνδυνο υποβιβασμού. Αλλά, φυσικά, 1-2 επιτυχίες δεν θα έβλαπταν.

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2015, στους τελευταίους 13 αγώνες, η Βόλφσμπουργκ έχει καταφέρει να πιάσει ισοπαλία μόνο μία φορά. Τις υπόλοιπες συναντήσεις κέρδισε η Ντόρτμουντ, σημείωσε 3-1 εντός έδρας τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σε αυτή τη συνάντηση έχει την ευκαιρία να αποκατασταθεί για το πρόσφατο εντός έδρας 1-4 με την ΡΜ Λειψίας. Και είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία. Οπότε σας συνιστούμε να ποντάρετε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *