The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Βέρτερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-БоруссияД-24.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Σας προσφέρουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Βέρτερ Βρέμης, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 18 Απριλίου, στο πλαίσιο του 29ου γύρου της Bundesliga.

Οι «σφίγγες» μπορεί να μείνουν εκτός του Champions League

Η Ντόρτμουντ αποκλείστηκε αυτήν την εβδομάδα από το Champions League, χάνοντας για δεύτερη φορά από την Μάντσεστερ Σίτι με το ίδιο σκορ 1:2. Ταυτόχρονα, η ομάδα αξίζει επαίνους, έδειξε αξιοπρεπές ποδόσφαιρο και στις δύο συναντήσεις και μάλιστα είχε την ευκαιρία να περάσει. Το χειρότερο πράγμα για τον σύλλογο είναι ότι πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να μπει στο τιπ-4 της Bundesliga. Οι «σφίγγες» είναι πέμπτες στην κατάταξη και μέχρι το πρώτο κουαρτέτο θέλουν άλλους 7 βαθμούς. Είναι πολύ νωρίς για να τα παρατήσουν, γιατί το τέλος μπορεί να αλλάξει τα πάντα και ως μπόνους μπορεί να κερδίσει το Γερμανικό Κύπελλο, όπου ο σύλλογος έφτασε στους ημιτελικούς. Οι ζημίες δε θα αφήσουν πέντε παίκτες να συμμετάσχουν στον επερχόμενο αγώνα.

Η Βέρντερ Βρέμη έχει ήδη πλησιάσει τη ζώνη κινδύνου

Οι «μουσικοί» έχουν μαύρη περίοδο τώρα, ο σύλλογος έχασε τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στην 13η θέση. Τώρα η διαφορά μεταξύ Βέρντερ Βρέμης και ζώνης κινδύνου είναι μόνο 4 βαθμοί. Προς υπεράσπιση της ομάδας μπορούμε να πούμε ότι το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, τρεις από τους τέσσερις αντιπάλους ήταν από την κορυφή-4, και τώρα πάλι συνάντηση με ισχυρή Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η μόνη ελπίδα των «μουσικών» να σώσουν τη σεζόν είναι να κερδίσουν το Γερμανικό Κύπελλο, όπου έφτασαν επίσης στους ημιτελικούς και θα παίξουν ενάντια στη ΡΜ Λειψίας.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο οι «σφίγγες» κερδίζουν συχνότερα, ωστόσο, η Βέρντερ Βρέμης δημιουργεί συχνά προβλήματα για τον αντίπαλο. Έτσι ήταν στον πρώτο γύρο, όταν η Ντόρτμουντ κέρδισε με δυσκολία με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Αν και η Μπορούσια είναι το φαβορί, εναντίον ομάδων όπως η Βέρντερ Βρέμης οι «σφίγγες» έχουν χάσει πολλούς βαθμούς αυτή τη σεζόν. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από τους αντιπάλους με αντεπιθέσεις, και οι δύο ομάδες χρειάζονται πραγματικά βαθμούς. Προτείνουμε εδώ να ποντάρετε στο στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι», για μια πλήρως λειτουργική απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *