The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντουντελάνζ εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

F91 Dudelange-Olympiacos-25.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ζοσί Μπαρτέλ

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 25 Οκτωβρίου 2018 στις 17:55 μ.μ. Η Ντουντελάνζ στο γήπεδο Ζοσί Μπαρτέλ θα συναγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο 3ο γύρο της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αουτσάιντερ του ομίλου ΣΤ είναι η Ντουντελάνζ, η οποία δεν έχει ούτε ένα βαθμό στον κουμπαρά της. Επιπλέον, οι παίκτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε ένα γκολ, αλλά έχασαν τέσσερα. Στον πρώτο γύρο η Ντουντελάνζ στην έδρα της έχασε 0:1 από τη Μίλαν, και μετά έχασε από την Μπέτις 0:3 στο δεύτερο. Φυσικά, η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο δίνει στην ομάδα νέες ευκαιρίες, αλλά είναι ασυνήθιστο να χωρίζει τις δυνάμεις της σε δύο τουρνουά. Στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου ο σύλλογος φαίνεται καλός και με σιγουριά πηγαίνει στην ηγετική θέση.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει το μοναδικό βαθμό, μετά από ισοπαλία στον πρώτο γύρο εναντίον Μπέτις, στην έδρα του. Η πραγματική δοκιμή ήταν ο δεύτερος αγώνας, ο οποίος ήταν εκτός έδρας ενάντια στη Μίλαν και χάθηκε, με μεγάλο σκορ 1:3. Τώρα ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κερδίσουν ήδη στις τρεις επίσημες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Ελλάδας.

Πρόβλεψη

Στις 25 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας στην ιστορία μεταξύ Ντουντελάνζ και Ολυμπιακού. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι είναι ένα κεφάλι πιο ψηλοί από τον αντίπαλό τους, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει ακόμη τέτοιο πρόγραμμα, έτσι ώστε οι Έλληνες θα κερδίσουν σίγουρη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη του Ολυμπιακού με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *