The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιουργκόρντεν εναντίον Ριέκα: πρόγνωση για τον αγώνα

Юргорден-Риека-28.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Tele2 Arena

Ντιουργκόρντεν

Ο 12 φορές Σουηδός πρωταθλητής την περασμένη σεζόν ήταν μόνο στην τρίτη θέση – η ομάδα πήρε 57 βαθμούς, που δεν ήταν αρκετοί για να μπει στον αγώνα για χρυσά μετάλλια. Στη νέα διοργάνωση της Premier League της Σουηδίας, η Ντιουργκόρντεν έχει 10 νίκες και τρεις ειρηνικές εκβάσεις μετά από 16 γύρους, που έφεραν 33 βαθμούς και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Είναι αδύνατο να μην σημειωθεί η καλύτερη επίδοση της ομάδας στη γραμμή επίθεσης, η οποία διέφερε 35 φορές, ενώ η ομάδα δέχθηκε λιγότερο από μία φορά ανά αγώνα. Στον τελευταίο γύρο, η πρωτεύουσα εντός έδρας νίκησε τον “Hacken” (2:1).

Ριέκα

Την περασμένη σεζόν, η Ριέκα δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί για ένα από τα σετ βραβείων και κατέληξε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τέτοια αποτελέσματα έφεραν το δικαίωμα να αγωνιστεί στην του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στάθηκε λίγο άτυχη στον τελικό του Κυπέλλου Κροατίας, όπου οι «λευκοί» δεν τα κατάφεραν με τη Χάιντουκ (1:3).

Πρόβλεψη

Στον πρώτο αγώνα, ο σουηδικός σύλλογος κατάφερε να επιβάλει το ποδόσφαιρό του και το εκμεταλλεύτηκε σε σωματική και συναισθηματική φόρμα. Η Ριέκα έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα με τη μορφή υποστήριξης από κερκίδες, ενώ η σουηδική ομάδα έχει αρκετούς έμπειρους και τεχνικούς παίκτες που θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το πλεονέκτημά τους στην κατηγορία και να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιθανότατα η αμυντική γραμμή να βγει σήμερα στο προσκήνιο και θα φέρει ελάχιστα γκολ, γιατί το κόστος ενός λάθους είναι εξαιρετικά υψηλό.

Η πρόβλεψή μας είναι under 2,5 με απόδοση 1,94

Υποθέτουμε ότι αυτός ο αγώνας θα έχει τρία αποτελέσματα. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αρχικό σκορ στο ταμπλό, ενώ προτείνουμε να δοθεί προσοχή σε ένα ειρηνικό αποτέλεσμα, που θα ταιριάζει στους φιλοξενούμενους και θα είναι φυσικό αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο ομάδων.

Δεύτερο στοίχημα – ισοπαλία με απόδοση 3,70


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *