The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μπρεστ εναντίον Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоБрест-ШахтерСолигорск-25.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen DASK Μπρεστski

Στον κεντρικό αγώνα του επερχόμενου γύρου θα συναντηθούν δύο πιθανοί διεκδικητές τίτλου στο πρωτάθλημα που δεν μπορούν ακόμη να βρουν το παιχνίδι τους, έχοντας βρεθεί στην αρχή του πρωταθλήματος πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού παρά στις θέσεις βραβείων. Ποιος από τους αντιπάλους θα καταφέρει να βγει από την κρίση νωρίτερα;

Ντιναμό Μπρεστ

Οι νότιοι δεν δείχνουν παιχνίδι πρωταθλήτριας, δεν είναι ακόμη σαφές πώς σκοπεύουν να υπερασπιστούν τον τίτλο. Μετά από πέντε γύρους η ομάδα πέτυχε μόνο δύο νίκες: πάνω από τη Σλουτσκ (1:0) και την Ίσλοτς (3:1). Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Σεργκέι Κοβαλτσούκ έχουν ήδη χάσει βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα με το νεοφερμένο της Πρέμιερ Λιγκ Σμολέβιτσι (1:1), έχασαν από την Σλάβια Μόζιρ (1:2), ενώ στον προηγούμενο γύρο έχασαν από την Βίτεμπσκ (0:1) εκτός έδρας. Στο τελευταίο ματς η Ντιναμό έχασε το μοναδικό γκολ από το πέναλτι στο τέλος του αγώνα, έχοντας μείνει μέχρι τότε εννέα. Στην κατάταξη η Ντιναμό Μπρεστ κλείνει τους πρώτους δέκα, έχοντας σημειώσει επτά βαθμούς.

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ

Η κατάσταση των «ανθρακωρύχων» είναι ακόμη χειρότερη – κέρδισαν τη μόνη τους νίκη στον δεύτερο γύρο εκτός έδρας επί της Gorodeya (2:0). Στους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες σημειώθηκαν μόνο δύο βαθμοί, σκοράροντας ένα γκολ. Η Σαχτιόρ έχασε από την Τορπέντο Ζοντίνο (0:1), έπαιξε δύο φορές λευκή ισοπαλία (πρώτα με τη Νέμαν και μετά με τη Σμολέβιτσι). Στον τελευταίο γύρο η ομάδα του Ουκρανού τεχνικού Yuriy Vernydub υπέστη άλλη μια ήττα στην έδρα της. Αυτή τη φορά απέτυχε να νικήσει τη Σλουτσκ. Η Σαχτιόρ απέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας δύο αναπάντητα γκολ. Το δεύτερο μισό της συνάντησης πραγματοποιήθηκε με το τεράστιο πλεονέκτημα των «ανθρακωρύχων», είχαν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσουν στο τέρμα του αντιπάλου (16:4). Όμως η μπάλα και πάλι πεισματικά δεν πήγαινε στο δίχτυ, ακόμη και το πέναλτι που δόθηκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου δεν βοήθησε. Ως αποτέλεσμα, η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ κέρδισε μόνο ένα γκολ στο τέλος χάρη στο αυτογκόλ του αμυντικού των φιλοξενούμενων (1:2). Με πέντε βαθμούς η  ομάδα καταλαμβάνουν την 13η θέση.

Πρόβλεψη

Αυτή τη σεζόν η ομάδα του Yuriy Vernydub έχει τεράστια προβλήματα στην επίθεση. Ο προπονητής παραπονιέται για κακή τύχη, αλλά υπάρχουν προφανώς κάποια συστημικά ελαττώματα, καθώς η ομάδα σκοράρει ένα γκολ σε τέσσερις αγώνες, και αυτό μετά από ένα αυτογκόλ. Οι παίκτες της Ντιναμό φαίνονται προτιμότερα, ειδικά ο παράγοντας της έδρας πρέπει να παίξει το ρόλο του. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα πετύχουν, σας συμβουλεύω να ποντάρετε στη νίκη της ομάδας από το Μπρεστ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ντιναμό Μπρεστ με απόδοση 1,725.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *