The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μπρεστ εναντίον Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоБрест-ШахтерСолигорск-08.04b

Κύπελλο Λευκορωσίας –Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen DASK Brestski

Στις 8 Απριλίου θα δούμε το πρώτο Κύπελλο Λευκορωσίας, η αναμέτρηση Ντιναμό Μπρεστ και Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ τραβάει ιδιαίτερη προσοχή. Πρόβλεψη για τον αγώνα προετοίμασαν οι ειδικοί μας. Θα καταφέρουν οι «ανθρακωρύχοι» να εκδικηθούν για την ήττα στο Σούπερ Καπ της χώρας.

Δεν ταιριάζει στην πρωταθλήτρια

Η Ντιναμό Μπρεστ έχει ήδη καταφέρει να πάρει το Σούπερ Καπ της χώρας αυτή τη σεζόν, και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να καυχηθεί. Η ομάδα ξεκίνησε αδύναμα το πρωτάθλημα, η εναρκτήρια ισοπαλία εντός έδρας με τον νεοφερμένο, και στη συνέχεια η βασανισμένη νίκη επί της Slutsk – 1:0. Και στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έχασε αοι τη Σλάβια Μόζιρ 2:1. Πρέπει να πω ότι ο αντίπαλος άξιζε εντελώς αυτή τη νίκη. Όσον αφορά το Κύπελλο Λευκορωσίας, στους προημιτελικούς η σημερινή πρωταθλήτρια με δυσκολία πέρασε την Isloch, δύο αγώνες έληξαν με σκορ 0:0, μόνο στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Ντιναμό κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο.

Η Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ παίζει βαριά στην επίθεση

Η Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ, όπως και ο αντίπαλος, έχει μόνο 4 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από τρεις γύρους στην Premier League της Λευκορωσίας. Στον πρώτο γύρο σημειώθηκε ενοχλητική εντός έδρας ήττα από την Τορπέντο Μπελάζ Ζοντίνιο με σκορ 1:0, στη συνέχεια κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Gorodeya 2:0. Τον τελευταίο αγώνα οι «ανθρακωρύχοι» έπαιξαν εντός έδρας ενάντια στη Νέμαν, αποτυγχάνοντας να νικήσουν τον αντίπαλό τους, ως αποτέλεσμα λευκή ισοπαλία. Η Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ είναι η σημερινή κάτοχος του κυπέλλου και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν δύο φορές ισοπαλία στο πρωτάθλημα – 1:1 και 0:0. Οι ομάδες έπαιξαν επίσης κι αυτή τη σεζόν: ήταν ο αγώνας για το Σούπερ Καπ της Λευκορωσίας, η νίκη πήγε στην Ντιναμό Μπρεστ 2:0. Η σημερινή πρωταθλήτρια έπαιξε στη μειονότητα σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο λόγω της αποβολής του Μιλέφσκι, αλλά στο τέλος η Ντιναμό έπαιξε στο μηδέν.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι δεν ξεκίνησαν καλά το νέο πρωτάθλημα και βρίσκονται μόνο στη μέση της κατάταξης. Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Λευκορωσίας για κάθε μία από τις ομάδες έχει σημασία. Οι bookmakers προτιμούσαν πρώτα την Ντιναμό Μπρεστ, αλλά τώρα οι αποδόσεις στους γηπεδούχους έχει ανέβει στα ύψη, ίσως κάποιος πιστεύει σθεναρά στη Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ. Θεωρούμε την Ντιναμό ξεκάθαρο φαβορί, αλλά προτείνουμε να πάρετε ένα προσεκτικό στοίχημα στο σύνολο της Ντιναμό Μπρεστ πάνω από 1 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το προσωπικό σύνολο της Ντιναμό Μπρεστ είναι πάνω από 1 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *