The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μπρεστ εναντίον Ίσλοτς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоБрест-Ислочь-12.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 5:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι Νότιοι ξεκίνησαν τη σεζόν με την ιδιότητα της πρωταθλήτριας, αλλά μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνονται σε αυτήν, αποδεικνύοντας παιχνίδι χαμηλής ποιότητας. Θα μπορέσουν να επιτύχουν νίκη στον αγώνα ενάντια στην μεσαία της Ανώτατης Λιγκ, η οποία προς το παρόν περιλαμβάνεται στην ομάδα των ηγετών;

Ντιναμό Μπρεστ

Στον τελευταίο γύρο η Ντιναμό δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της για δεύτερη φορά από την αρχή της σεζόν. Αρχικά υπήρξε ισοπαλία με την Smolevichi στον πρώτο γύρο (1:1), τώρα η ομάδα του Σεργκέι Κοβαλτσούκ έχασε από τη Σλάβια από το Μόζιρ. Οι φιλοξενούμενοι ενήργησαν με επιτυχία στις αντεπιθέσεις, κερδίζοντας 2:1. Με τέσσερις βαθμούς η Ντιναμό Μπρεστ βρίσκεται πλέον στην 10η θέση.

Την Τετάρτη οι «μπλε-λευκοί» ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους με επιτυχία στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου της χώρας. Στην έδρα του νικήθηκε ένας από τους βασικούς υποψήφιους στον αγώνα για μετάλλια του πρωταθλήματος, η Σαχτάρ Σολιγκόρσκ. Οι ποδοσφαιριστές από το Μπρεστ δύο φορές σούταραν στο τέρμα των φιλοξενούμενων έως το 15ο λεπτό, φέρνοντας το θέμα σε μια πειστική νίκη με σκορ 2:0. Είναι ένα θετικό πλεονέκτημα πριν τον δεύτερο αγώνα.

Ίσλοτς

Οι «γκρι-μπλε» πριν από μία εβδομάδα για πρώτη φορά έχασαν βαθμούς αυτή τη σεζόν, χάνοντας στην έδρα τους από τη Σλουτσκ με σκορ 2:3. Το παιχνίδι αποδείχθηκε θεαματικό· κατά τη διάρκεια του αγώνα ο καθένας από τους αντιπάλους κατάφερε να έχει προβάδισμα στο σκορ για λίγο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιτυχημένοι στο τελικό στάδιο.

Η Ίσλοτς έχει έξι βαθμούς στο ενεργητικό της, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στην Premier League.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΑ

Έχοντας νικήσει τη Σαχτάρ Σολιγκόρσκ στην έδρα της, οι «μπλε-λευκοί» διέκοψαν την σειρά χωρίς νίκες στην έδρα τους. Νομίζω ότι δεν θα έχουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στον αγώνα με τους «γκρι-μπλε». Η ομάδα του Ζουκόφσκι δεν δείχνει τίποτα εξαιρετικό, αφού βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 2 νίκες με το ίδιο σκορ 1-0 πάνω ​​από τη Smolevichi και Νέμαν, οι οποίες δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά σοβαροί αντίπαλοι.

Στο Μπρεστ όλοι αναμένουν την επανάληψη της επιτυχίας της πρωταθλήτριας. Η ομάδα έχει ήδη χάσει αρκετούς βαθμούς, οπότε αυτή τη φορά όλα πρέπει να πάνε χωρίς λάθη. Σας συμβουλεύω να ποντάρετε στην νίκη της Ντιναμό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ντιναμό Μπρεστ με απόδοση 2,3.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *