The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μινσκ εναντίον Ίσλοτς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоМинск-Ислочь-17.05b

Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας

Τόπος συναντήσεως: Ντιναμό Μινσκ

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί ο αγώνας στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσικής, θα πραγματοποιηθούν 7 από τις αρχικά προγραμματισμένες 8 συναντήσεις. Μία από τις τελευταίες θα διεξαχθεί στο Μινσκ το βράδυ – η Ντιναμό θα φιλοξενεί την Ίσλοτς. Θα καταφέρουν επιτέλους να κερδίσουν εναντίον των ποδοσφαιριστών της πρωτεύουσας; Οι αναγνώστες του πόρου έκαναν μια πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 17 Μαΐου 2020.

Η Ντιναμό Μινσκ με νέο τεχνικό δεν παίζει μέχρι στιγμής καλύτερα από πριν

Η ομάδα παραμένει σοβαρά «άρρωστη» αυτή τη σεζόν. Η μητροπολιτική ομάδα ήταν η πρώτη σε ολόκληρο το πρωτάθλημα που αντικατέστησε τον τεχνικό. Φαίνεται ότι ο Σεργκέι Γκουρένκο έφυγε οικειοθελώς, συνειδητοποιώντας απλώς ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ μέτρια. Αλλά είναι ανησυχητικό που βρήκαν τόσο γρήγορα τον αντικαταστάτη του, ίσως συμφώνησαν με τον Κουτσούκ εκ των προτέρων; Ο Λεονίντ ξεκίνησε με μια νίκη, ή οποία έγινε για την Ντιναμό δεύτερη στη σειρά. Αλλά μετά η ομάδα άρχισε να χάνει ξανά. Αρχικά, εντός έδρας κατάφερε να χάσει από τη Σλουτσκ. Ενώ την περασμένη Κυριακή ήταν το ίδιο 1:2, αλλά ήδη στο Μπρεστ στο “ντέρμπι”. Οι ίδιοι οι παίκτες της Ντιναμό έσφαλαν σε πολλά: το σκορ άνοιξε λόγω του αυτογκόλ του Μπρούτσιτς, ενώ το αποφασιστικό γκολ προκλήθηκε από το λάθος του Ρούντενοκ.

Η Ίσλοτς απόκτησε πάλι καλή κατάσταση

“Steel-grey” δικαίως είναι ανάμεσα στους ηγέτες αυτής της σεζόν. Υπήρξε ένα δυσάρεστο κομμάτι στις αρχές Απριλίου, όταν η ομάδα έχασε συνεχόμενα από τη Σλουτσκ και την Ντιναμό Μπρεστ. Αλλά στους 4 τελευταίους γύρους  σημειώθηκαν 3 νίκες. Στον τελευταίο αγώνα κατάφεραν να κερδίσουν την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, αν και αυτό το 2-1 δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν. Αφού φιλοξένησαν το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, στο οποίο η διοίκηση λίγο πριν από αυτήν τη συνάντηση έλαβε μια πρωτόγνωρη απόφαση να στείλει τον προπονητή τους, Γκραντομπόεφ, σε άδεια. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι το πρόβλημα της Ίσλοτς. Πήρε το δικό της, και τώρα είναι 1 βαθμός πίσω από τους ηγέτες, ΜΠΑΤΕ και Σλουτσκ. Ωστόσο, υπήρχαν 0:4 με τη Σαχτιόρ στις 3 Μαΐου. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι η Ίσλοτς είναι καλή στη δική της έδρα, όπου κέρδισε 3 αγώνες στη σειρά (και 5 από τους 6), ενώ εκτός έδρας έχασε και τις δύο φορές με συνολικό σκορ 1:7.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ίσλοτς στους 4 τελευταίους αγώνες κατάφερε να μη χάσει από την Ντιναμό Μινσκ. Και αν το 2019 η ισοπαλία σημειώθηκε στην έδρα της, ένα χρόνο νωρίτερα ήταν 0:0 στην πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό Μινσκ και ο Kuchuk αναγκάζονται να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους εν κινήσει. Η Ίσλοτς μπορεί άνετα να στοιχηματίσει στην αμυντική τακτική και να παίξει όσο πιο κωφά γίνεται. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *