The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μίνσκ εναντίον Τορπέντο Ζοντίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоМинск-ТорпедоБелАЗ-03.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Dynama

Αν πριν για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας υπήρχε μικρό ενδιαφέρον εκ μέρους των οπαδών του στοιχηματισμού, τώρα περιμένουν ανυπόμονα τους αγώνες αυτού του πρωταθλήματος. Προτείνουμε κι εμείς την πρόβλεψη για τον αγώνα Ντιναμό Μίνσκ εναντίον Τορπέντο Ζοντίνο, οι αντίπαλοι ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν διαφορετικά και θα αγωνιστούν στον τρίτο γύρο.

Η αποτυχημένη έναρξη της Ντιναμό Μίνσκ

Ίσως από την Ντιναμό Μίνσκ δεν περίμεναν αγώνα για τον τίτλο, αλλά είναι πολύ πιθανό ο σύλλογος να κερδίσει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Τώρα δεν έχει νόημα να σκεφτεί κάποιες κορυφές, αφού οι παίκτες της Ντιναμό έχασαν δύο εναρκτήριους αγώνες του πρωταθλήματος. Στην αρχή υπήρξε η εντός έδρας ήττα από τον νεοφερμένο Rukh με σκορ 1:0. Ακόμα πιο οδυνηρή ήταν η αποτυχία στο ντέρμπι του Μινσκ, όπου η Ντιναμό έχασε από την ΦΚ Μινσκ με σκορ 3:2 για πρώτη φορά σε εννέα χρόνια στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για την έναρξη της σεζόν, τώρα πρέπει να διορθώνε τα πάντα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Τορπέντο Ζοντίνο ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν

Κανείς δεν περίμενε απόδοση εκατό τοις εκατό μετά από δύο γύρους από τους «κατασκευαστές αυτοκινήτων». Η Τορπέντο Ζοντίνο στον πρώτο γύρο κατάφερε να νικήσει ένα ισχυρό Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με σκορ 1:0. Και μετά, με το ίδιο σκορ, κερδίσθηκε η εντός έδρας νίκη επί του νεοφερμένου του πρωταθλήματος την Μπελσίνα Μπομπρούισκ. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα στοιχηματίζει στην άμυνα. Η έναρξη είναι ενθαρρυντική, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο σύλλογος είναι σε θέση να αγωνιστεί για ευρωπαϊκούς αγώνες.

Προσωπικές συναντήσεις

Αν και η Ντιναμό τελείωσε πάνω από την Τορπέντο Ζοντίνο την περασμένη σεζόν, ήταν οι παίκτες της Τορπέντο που κέρδισαν δύο σίγουρες νίκες – 3:0 εκτός και 4:0 εντός έδρας. Οι παίκτες της Μίνσκ αδυνατούν να σκοράρουν σε τρεις τελευταίους αγώνες με την ομάδα από το Ζοντίνο.

Πρόβλεψη

Αρχικά οι bookmakers έδιναν ίσες αποδόσεις στους αντιπάλους, αλλά έπειτα ο συντελεστής στους γηπεδούχους έπεσε, προφανώς ποντάρουν σημαντικά ποσά στην Ντιναμό. Ο αγώνας υπόσχεται να είναι απρόβλεπτος, η Ντιναμό θα προσπαθήσει να σημειώσει τους πρώτους βαθμούς, ενώ η Τορπέντο Ζοντίνονα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2.5 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ, παρόλο που 3 από τα 4 παιχνίδια σε αυτό το πρωτάθλημα με τους συγκεκριμένους συλλόγους έληξαν με σκορ 1:0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2.5 με απόδοση 2,28.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *