The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Φενερμπαχτσέ: προγνωστικά για στοίχημα

ДинамоКиев-Фенербахче-20.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022, 9:00 μ.μ.

Stadion ŁKS

Την Τετάρτη η Ντιναμό Κιέβου μπαίνει στη διαμάχη για την πρόκριση στο Champions League. Αυτή την ώρα οι «ασπροκυανοί» θα παίξουν σε ουδέτερο γήπεδο, στο Λοτζ, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Θα επηρεάσει η έδρα τις πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας του Μιρτσέα Λουτσέσκου; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσιεύει ατομική πρόβλεψη για τον πιο αναμενόμενο αγώνα στις 20 Ιουλίου 2022.

Η Ντιναμό Κιέβου βρέθηκε σε μια μοναδική, εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση

Η Ντιναμό Κιέβου έπαιξε για τελευταία φορά επίσημο αγώνα πάνω έξι μήνες πριν, τον Δεκέμβριο του 2021. Ό,τι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στην Ουκρανία στο τέλος του χειμώνα, αλλά λόγω των εχθροπραξιών, δεν έγινε. Υπήρχαν βέβαια φιλικοί αγώνες. Και, αν κρίνουμε από τους αγώνες του Ιουνίου της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας (η Ντιναμό είναι τώρα ξεκάθαρα βασικός σύλλογος εκεί), αποδεικνύει καλό τόνο. Και, σε αντίθεση με τη Σαχτάρ, η σύνθεση αποτελείται από παίκτες με ουκρανικό διαβατήριο, οπότε δε διέφυγαν στο εξωτερικό. Ακόμη και ο Λουτσέσκου αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του. Αλλά, ίσως, μόνο το ξεκίνημα στο Champions League θα δείξει το πραγματικό επίπεδο των τύπων του Κιέβου.

Η Φενέρμπαχτσε είναι ξεκάθαρα αποφασισμένη να πετύχει πολλά αυτή τη σεζόν

Τα «Κανάρια» είναι ένας από τους κύριους γίγαντες του τουρκικού ποδοσφαίρου. Αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις: ο τελευταίος, 19ος τίτλος κερδίσθηκε το 2014. Όμως ο «ιωβηλαίος» «χρυσός» δεν έρχεται με τίποτα. Γενικά, το αποτέλεσμα της περσινής κλήρωσης σε αυτό το φόντο δεν ήταν κακό, ανέβηκαν στη 2η θέση, δύσκολα θα ανέβαινε υψηλότερα με τη Τραμπζονσπόρ που έπαιζε τόσο καλά που ολοκλήρωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος νωρίτερα. Αλλά, φυσικά, στην Κωνσταντινούπολη θέλουν καλύτερα αποτελέσματα, έτσι εκτός σεζόν ο Χόρχε Ζεσούς δελεάστηκε στη θέση του προπονητή. Δεν είχε καλή επιστροφή στην Μπενφίκα, αλλά γενικά είναι ένας έμπειρος και αρκετά επιτυχημένος τεχνικός. Υπάρχουν επίσης ενδιαφέροντες νεοφερμένοι, όπως ο Μπρούμα και ο Λίνκολν. Ναι, υπάρχουν απώλειες που είναι εντυπωσιακές ονομαστικά, όπως ο Οζίλ και ο Τουφάν. Αλλά στην πραγματικότητα, μοιάζει με ρίψη έρματος.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής η Ντιναμό έχει παίξει με επιτυχία στο Φενέρμπαχτσε. Τόσο το 2006 όσο και το 2008, οι Ουκρανοί κέρδιζαν πάντα στην έδρα τους και σημείωναν ισοπαλίες εκτός έδρας. Τότε όμως η ομάδα είχε ένα τόσο σημαντικό ατού όπως το παιχνίδι στο Κίεβο. Τώρα είναι οι γηπεδούχοι μόνο τυπικά.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις είναι ελαφρώς υπέρ των φιλοξενουμένων. Συνιστούμε όμως να στοιχηματίσετε στην ουδέτερη επιλογή με «over 2,5» (απόδοση 1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *