The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Μάλμε: πρόβλεψη για τον αγώνα

DynamoKyiv-MalmöFF-19.09b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Ντιναμό Κιέβου θα συναντηθεί με τη σουηδικό Μάλμε. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19/09/2019 στις 7:55 μμ. στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Κίεβο.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου στη νέα σεζόν φαίνεται απλά απαίσια. Παρά τη νίκη στο Σούπερ Καπ Ουκρανίας πάνω από τη Σαχτάρ Ντονέτσκ, η ομάδα του Κίεβο έχασε έπειτα από τον κύριο αντίπαλό της στο πρωτάθλημα και επίσης δεν μπόρεσε να περάσει την Μπριζ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως εκ τούτου, ακολούθησε η άμεση απόφαση της ηγεσίας στο θέμα της παραίτησης του προπονητή. Τώρα η ομάδα διοικείται από τον Alexei Mikhaylichenko, αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν ασήμαντα. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Ολίμπικ (1:1) και τη Ζοριά (2:2), ενώ έχασε από την Ντεσνά (1:2).

Μάλμε

Όσο για την Μάλμε, η ομάδα προχωράει με πολύ σιγουριά στο πρωτάθλημα και έχει κάθε ευκαιρία να πάρει την πρώτη θέση. Η διαφορά πίσω από την AIK αποτελεί μόνο δύο βαθμούς, αλλά ταυτόχρονα, Ντιουργκόρντεν είναι ακριβώς πίσω τους. Στους τελευταίους αγώνες η Μάλμε έχασε από την Ντιουργκόρντεν (0:1), νίκησε την Κάλμαρ (0:5) και την Νόρσεπινγκ (1:0) και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ πέρασε τη Μπνέι Γεχούντα (3:0 и 0:1).

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό Κιέβου έχει καλύτερη ανώτερη σύνθεση από τη Μάλμε, αλλά τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι των Κιεβίτων τρομοκρατεί τους οπαδούς του συλλόγου σε ολόκληρη τη χώρα. Παρά τις αγορές το καλοκαίρι, έκαναν πολλά λάθη στέλνοντας τους προοδευτικούς παίκτες σε μίσθωση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε αβέβαιο παιχνίδι εναντίον των Σουηδών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάλμε με χάντικαπ +1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *