The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Κοπεγχάγη: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Οκτωβρίου 2019

DynamoKyiv-FCKøbenhavn-24.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό στάδιο (Κίεβο)

Στις 24 Οκτωβρίου, στις 10:00 μμ., θα διεξαχθεί ο αγώνας του 3ου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ των ομάδων Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) και Κοπεγχάγης (Δανία), στο Ολυμπιακό στάδιο (Κίεβο).

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου σημείωσε καλούς ρυθμούς στα πρόσφατα παιχνίδια, οι παίκτες δεν χάνουν για 8 συναντήσεις στη σειρά. Οι Ουκρανοί ξεκίνησαν επίσης με επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας τη Μάλμε 1-0 στον πρώτο γύρο. Ήδη στον επόμενο αγώνα, οι Κιεβίτες σκόνταψαν, έχοντας παίξει ισοπαλία εκτός έδρας με τη Λουγκάνο 0-0. Η Ντιναμό κυριάρχησε σε όλη τη συνάντηση, αλλά ο σύλλογος δεν κατάφερε να μεταφέρει το πλεονέκτημά του σε σκοραρισμένα γκολ. Η Ντιναμό βρίσκεται στη 2η θέση στον όμιλο Β, με 4 βαθμούς στο ενεργητικό και με διαφορά τερμάτων 1:0. Οι Κιεβίτες φαίνονται επίσης πολύ ωραία στην εγχώρια αρένα, η ομάδα κερδίζει στον πέμπτο αγώνα στη σειρά, το τελευταίο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια κατέληξε σε θρίαμβο για τη Ντιναμό 1-0.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη επίσης σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ήδη κερδίσει 4 βαθμούς μετά από 2 συναντήσεις στον όμιλο. Στο παιχνίδι- ντεμπούτο τα «λιοντάρια» νίκησαν τη Λουγκάνο 1-0 στην έδρα της, ο Santos έγραψε το μοναδικό γκολ στο για δικό του λογαριασμό. Αλλά ο δεύτερος αγώνας εναντίον Μάλμε έληξε με ισοπαλία 1-1 για τους Δανούς. Η Κοπεγχάγη ήταν τυχερή στη μονομαχία, καθώς η μπάλα πέταξε στο τέρμα του αντιπάλου από το πόδι του αμυντικού του. Δεν πάνε άσχημα τα πράγματα για τα «λιοντάρια» και το εθνικό πρωτάθλημα, στον τελευταίο γύρο της Σούπερ Λιγκ οι παίκτες με σιγουριά νίκησαν την Έσμπιεργκ 3:1, έτσι ώστε πριν το Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα είναι σε καλή διάθεση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει τώρα τις βέλτιστες φόρμες τους, έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν τα πάντα στην επερχόμενη  συνάντηση. Το πλεονέκτημα στον αγώνα θα είναι στην πλευρά των παικτών της Ντιναμό Κιέβου, καθώς με την υποστήριξη των κερκίδων της θα είναι σε θέση να νικήσει τον αντίπαλο, επειδή η ομάδα αισθάνεται πιο σίγουρη στην έδρα της και το επίπεδο του παιχνιδιού της ουκρανικής ομάδα προσπερνάει τους Δανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ντιναμό Κιέβου.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *