The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Γάνδη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Гент-29.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κιέβου

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα γίνουν γνωστοί οι τρεις συμμετέχοντες στη φάση των ομίλων του Champions League, επειδή αυτήν την ημέρα θα παιχτούν δεύτεροι αγώνες των προκριματικών πλέι-οφ. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου εναντίον Γάνδη.

Οι Κιεβίτες είναι πολύ κοντά στη φάση των ομίλων

Ανεξάρτητα από το πόσο επικρίθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον ερχομό του στην Ντιναμό Κιέβου, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, το παιχνίδι έχει αλλάξει, φαίνεται με γυμνό μάτι. Άρχισαν να χρησιμοποιούν σωστά τους παίκτες, οι παίκτες αποκαλύπτουν τα δυνατά τους σημεία. Με νέο τεχνικό οι Κιεβίτες έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν το Σούπερ Καπ της Ουκρανίας, νικώντας την Σαχτάρ Ντονέτσκ 3:1, επίσης ο σύλλογος μοιράζεται την ηγεσία με την Βόρσκλα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα απέχει ένα βήμα από τον όμιλο του Champions League. Μετά τη νίκη στο Βέλγιο η Ντιναμό Κιέβου νίκησε τη νεοφερμένη Μινάι στο πρωτάθλημα 4:0.

Η Γάνδη φαίνεται αδύναμη

Οι «Μπάφαλοι» αποτυγχάνουν σε όλα τα μέτωπα, οι πιθανότητες να μπουν στη φάση των ομίλων του Champions League είναι χαμηλές και στον πρώτο αγώνα η ομάδα φαινόταν χειρότερη από τον αντίπαλο. Ο σύλλογος έχει επίσης μεγάλα προβλήματα στο πρωτάθλημα, μόνο δύο νίκες και πέντε ήττες. Στον τελευταίο γύρο η Γάνδη κατάφερε να χάσει εντός έδρας από τον νεοφερμένο Ουντ-Χέφερλε Λέουβεν 2:3. Οι «Μπάφαλοι» είχαν πλεονέκτημα, σούταραν πολύ προς το τέρμα του αντιπάλου, αλλά έδειξαν καταστροφική εφαρμογή. Η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος στο Κίεβο με τέτοια φόρμα είναι σχεδόν αδύνατη αποστολή.

Το πρώτο παιχνίδι

Στον πρώτο αγώνα οι Κιεβίτες κατέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία και ο Supryaga σημείωσε γρήγορο γκολ, μετά από το ασίστ του Buyalsky. Ο στόχος δεν άγγιξε τους Βέλγους με κανέναν τρόπο, η Γάνδη δεν αύξησε τη δραστηριότητα και οι φιλοξενούμενοι ένιωθαν πολύ σίγουροι. Το τέλος του ημιχρόνου ήταν υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα περισσότερο και ισοφάρισαν μετά από κόρνερ Στο δεύτερο ημίχρονο η βασική ήταν η αποβολή του ουκρανικού λεγεωνάριου της Γάνδη Roman Bezus. Οι «Μπάφαλοι» προσπάθησαν να κρατήσουν την ισοπαλία, αλλά η Ντε Πένα έφερε στους Κιεβίτες νίκη 2:1, εξαιρετικό σκορ πριν από το εντός έδρας παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ενθαρρύνει πάντα τους παίκτες του να παίζουν ενεργά, οπότε στο δεύτερο παιχνίδι θεωρούμε ότι η Ντιναμό Κιέβου είναι φαβορί. Οι Βέλγοι πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές, θα πρέπει να ανοίξουν, κάτι που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους Κιεβίτες. Στοιχηματίζουμε σε καθαρή νίκη της Ντιναμό Κιέβου, το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ φαίνεται επίσης ενδιαφέρον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ντιναμό Κιέβου με απόδοση 2,03.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *