The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Δρέσδης εναντίον Γκρόιτερ Φυρτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоДрезден-ГройтерФюрт-09.06b

2η Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Δρέσδη. Στάδιο Rudolph Harbig

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι που έχει αναβληθεί του εικοστού έβδομου γύρου της 2ης Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Ντιναμό Δρέσδης και της Γκρόιτερ Φυρτ.

Ντιναμό Δρέσδης

Δέκατη όγδοη θέση, 27 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 28:48, έχοντας δύο παιχνίδια στο αποθεματικό της, η Ντιναμό Δρέσδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να διατηρήσει θέση στην ποδοσφαιρική ελίτ. Στους τελευταίους πέντε γύρους οι «κίτρινο-μαύροι» σημείωσαν νίκες 2:1 επί της Ρέγκενσμπουργκ, 2:1 επί της Έρτσεμπεργκ και 3:2 επί της Γουέχεν, μεταξύ των οποίων ήταν ένα φιάσκο 0:2 από τη Στουτγκάρδη και 0:3 από την Αννόβερο.

Γκρόιτερ Φυρτ

Η Γκρόιτερ Φυρτ βρίσκεται στη δέκατη θέση, μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού και αναβάθμισης. Έτσι, είναι κατανοητά τα λάθη της ομάδας σε πρόσφατες αναμετρήσεις με την Holstein (1:1), την Αμβούργο (2:2), την Osnabrueck (0:2), την Darmstadt (1:1) και την Sandhausen (1:2). Προς το παρόν οι παίκτες της Φυρτς σημείωσαν 38 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 40:41.

Πρόβλεψη

Το μικρό φαβορί της επερχόμενης συνάντησης θεωρούνται πιο εξειδικευμένοι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, όσον αφορά τα κίνητρα, το πλεονέκτημα παραμένει στους γηπεδούχους. Νομίζω ότι αν η Ντιναμό Δρέσδης δείξει το καλύτερο της ποδόσφαιρο, μπορεί πανεύκολα να αποφύγει την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ντιναμό Δρέσδης δε θα χάσει με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *