The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιζόν εναντίον Σοσό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Дижон-Сошо-26.07

Β´ Κατηγορία Γαλλίας

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Ντιζόν. Σταντ Γκαστόν-Ζεράρ

Αγώνας του πρώτου γύρου της Γαλλικής Λιγκ 2 μεταξύ Ντιζόν και Σοσό έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ντιζόν Σοσό

Η Ντιζόν έπεσε από τη Λιγκ 1 την περασμένη σεζόν με μόλις 21 βαθμούς σε τριάντα οκτώ αγώνες. Σημειώνω ότι η κρίση των «αετών» συνεχίστηκε στην προετοιμασία για τη νέα καμπάνια, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις μονομαχίες με τους Σόσο (1:2), Grenoble (1:1), Nancy (1:2), Bourg-en-Bresse (0 :3) και Trois (1:2).

Σοσό

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Σόσο κατάφερε να νικήσει τους Dudelange (3:0), Ντιζόν (2:1) και Yverdon (1:3), χάνοντας 1:3 από την Sion. Τα τελευταία χρόνια τα «λιοντάρια» έχουν εγγραφεί στο δεύτερο γαλλικό πρωτάθλημα. Ενώ τερμάτισαν την καμπάνια 2020/21 στην έβδομη θέση με 51 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 45:37.

Πρόβλεψη

Η Ντιζόν, αν και θεωρείται μικρό φαβορί του ζευγαριού, αλλά μόνο τρεις νίκες σε τριάντα προηγούμενους αγώνες είναι πολύ χάλια δείκτης. Όσο για μένα, η Σόσο είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένη, έτσι οι φιλοξενούμενοι εδώ τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Η πρόβλεψη μου είναι: η Σόσο δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *