The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιζόν εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Дижон-ПСЖ-01.11b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ Γκαστόν-Ζεράρ

Αναφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ντιζόν – ΠΣΖ. Η συνάντηση θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου στο πλαίσιο του 12ου γύρου της γαλλικής ένωσης 1.

Ντιζόν χωρίς ισχυρό χτύπημα

Αν συγκρίνετε τη Ντιζόν με έναν μπόξερ, θα ήταν ένας μαχητής με καλή άμυνα, αλλά χωρίς το ισχυρό χτύπημα. Έτσι, θα μπορούσε να αξιολογηθεί η επίθεση της ομάδας, επειδή σε 11 αγώνες η ομάδα κατάφερε να σκοράρει μόνο 5 γκολ. Σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας αυτού το γεγονότος, ο σύλλογος είναι στην τελευταία θέση στην κατάταξη, έχοντας μόλις 9 βαθμούς στο ενεργητικό. Την ίδια στιγμή, η άμυνα της Ντιζόν δεν είναι τόσο άσχημη. 12 γκολ που δέχτηκε δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καταστροφικοί δείκτες. Η ομάδα παίζει αρκετά καλά εντός έδρας, έχοντας μια σειρά τριών αγώνων χωρίς ήττα στην έδρα της.

Οι Παριζιάνοι έχουν τον Μπαπέ

Η ΠΣΖ κυριαρχεί εδώ και πολύ καιρό στη Γαλλία, αλλά το παρατσούκλι «σάκου με χρήματα» είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, επειδή ο σύλλογος έχει απεριόριστες οικονομικές δυνατότητες και ισχυρή σύνθεση, αλλά δεν καταφέρνει να επιτύχει κάτι σημαντικό. Αυτή τη στιγμή οι Παριζιάνοι οδηγούν με αυτοπεποίθηση το γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη αποχωρήσει 8 βαθμούς από τους διώκτες τους. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα σκοράρει πολλά, αυτό οφείλεται στην επιστροφή του Μπαπέ μετά από τραυματισμό. Η ΠΣΖ οδηγεί με σιγουριά το κουαρτέτο της στο Champions League, έχοντας κερδίσει και τους τρεις αγώνες. Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά ο Μπαπέ σημείωσε ένα χετ-ρικ στο εκτός έδρας ματς εναντίον του Κλαμπ Μπρυζ. Ταυτόχρονα, σημειώνουμε ότι ένας άλλος ποδοσφαιριστής-αστέρι Νεϊμάρ τραυματίστηκε επί του παρόντος, καθώς και ο Μουνιέρ δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι Παριζιάνοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη Ντιζόν τον τελευταίο καιρό, την περασμένη σεζόν η ΠΣΖ νίκησε τον αντίπαλο δύο φορές στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 4-0 και έπειτα τον αποτελείωσε στο Κύπελλο 3-0.

Πρόβλεψη

Έχουμε να δούμε τον αγώνα μεταξύ της τελευταίας και της πρώτης ομάδας του πρωταθλήματος, οπότε ο ρόλος του αουτσάιντερ και του φαβορί εδώ είναι προφανής. Η ΠΣΖ είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμη να κατεδαφίσει τους πάντες στην πορεία της. Η Ντιζόν αν και παίζει καλύτερα εντός έδρας, δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει έναν τέτοιο αντίπαλο στην έδρα της. Δεδομένης της τρέχουσας ευκολίας των Παριζιάνων, δεν πρέπει να έχουν προβλήματα σε αυτόν τον αγώνα. Προτείνουμε να πάρετε τη νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *