The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντεπορτίβο Λας Σαμπάνας εναντίον Ρεάλ Μαδρίς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДепортивоЛас-Сабанас-РеалМадрис-02.04b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – 13 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Solidaridad Augusto Cesar Mendoza

Η Deportivo Las Sabanas και η Real Madriz θα αγωνιστούν στον επόμενο αγώνα του δέκατου τρίτου γύρου του πρωταθλήματος της Νικαράγουα.

Λας Σαμπάνας

Με έξι βαθμούς στο τουρνουά και τη διαφορά τερμάτων 7:25 η Deportivo Las Sabanas καταλαμβάνει την τελευταία, δέκατη θέση της κατάταξης. Επιπλέον, αυτός ο σύλλογος δεν γνωρίζει την γεύση της νίκης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον Μάρτιο οι πράσινο-κόκκινοι σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Chinandega και 1:1 με την Diriangen, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από φιάσκο 0:2 από τη Ferretti, 0:5 από τη Juventus Managua και 0:1 από την Real Esteli.

Real Madriz

Δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες επί της Οκοτάλ (2:0) και της Jalapa (1:0) ανέβασαν την Real Madriz στην έβδομη θέση με 13 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 11:16. Ενώ πριν από αυτό οι ερυθρομπλέ ένιωθαν πολύ χειρότερα μετά από αδρανείς ήττες από Real Esteli (0:4), Diriangen (0:1) και Chinandega (1:2).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, συνάντηση μεταξύ δύο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος με μέση απόδοση κάτω από ένα γκολ ανά παιχνίδι είναι απίθανο να βγει θεαματική και πλούσια σε ακριβές σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *